Elämä on editointia ja meditointia.

Kenties tässä vihdoin ja viimein tulen nyt kehittelleeksi itselleni sellaisen rutiinin ja toimintamallin, ohjelman, jota voin soveltaa aina kunnes täytän 50 ja tapan itseni.

Syntyäkseni mahdollisesti uudelleen...

Humanistin toimisto maanantaista sunnuntaihin. Kuitenkin tiheästi toistuvin poikkeuksin, ja kokonaisia välikausia mahtunee myös, jopa monta kertaa vuodessa. Järjestykseni tarvitsee sattumaa ja kaaosta.

Toki mieluilisin opiskella muun muassa museologiaa, arkeologiaa, historiaa ja demonologiaa.

Vihreät haluavat kannabista ja Keskuskauppakamari moittii Litä hävyttömyydestä. Päivi Räsänen ei saisi laulaa perverssien seurassa koska perverssit ovat he, jotka täällä ovat moraalisesti oikeutettuja tuomitsemaan. Maailmassa siis kaikki hyvin, oikein ja tolallaan. Tai no mikä nyt on ja mikä ei ja miten katsottuna.

Taiteiden talo, Spoken Poetry, Taidehalli, teatterit, konsertit ja konsertot, näyttelyt, museot... kun palaan Turkuun, niin se pursuaa kulttuuria. Taiteiden talo ja Musiikkitalo ehkä eivät kuitenkaan vielä valmiina minua odottamassa. Ei se mitään. Aika on yhä minun puolellani! Aika aikaansa kutakin

Hän, kenellä on korva, se kuulkoon, sillä tässä on viisaus! Kukistettuaan isänsä leikkaamalla irti tämän peniksen Kronos nousi maailman valtiaaksi!

Tuoreimmat uutiset: Tuulivaroitus annettu lähes koko maahan, Suomesta löytynyt 13 uutta sienilajia, joka viikko murhataan ainakin neljä luon­non­suo­je­li­jaa

Katsokaapa tätä sankaria, hän on filologi: https://en.wikipedia.org/wiki/Elwin_Ransom

Milloin tätä https -alkua alettiin tyrkyttää joka paikkaan http:n sijasta? Olen tehnyt asiakseni olla ottamatta selvää mitä sekin mokoma roska merkitsee.