Kirjoittamissessioita on liian harvassa, määrää on lisättävä. Monta iltaa viikossa, lähes joka ilta jotain, niin se etenee! Otsikoita ja suuntia on jo lähes tarpeeksi. Nyt tarvitaan lihaa luiden ympärille. Runko on titaania, mutta se on saatava elämään ja liikkumaan! Lisäksi minulla on ilmoitustaulu-kuvakollaasiprojekti. Siinä on ihan tarpeeksi yhdelle ihmiselämälle, älkää siis ottako yhteyttä ja häiritkö hermojani... tämä koskee ystäviä ja kylänmiehiä, naapureita, sukulaisia, Jeff Vogelia, ex-heiloja, tulevia wannabe-ex-heiloja, kirjallisuusyhdistyksiä, puhelinmyyjiä, gallup-tutkijoita, kissanristiäisiä ja aivan eritoten Henkilöstötaloa ja TE-toimistoa! Olen vähän kehno hakemaan keskittymistä ja flowta. Tai kyllä se onnistuisi, jos vain ei olisi muuta... no oikeastaan nyt on aika pirun vähän muuta, koska olen ottanut passiivisen elämäntavan asenteekseni - vai passiivisen asenteen elämäntavakseni? Toivottavasti tilanne säilyy samanlaisena.

(Susanna Kosken mielestä minun pitäisi ehdottomasti olla työmarkkinoiden vapaasti hyväksikäytettävissä jos olen edes osittain työkykyinen, miksi ihmeessä? Ottakoon nyt joku muu hyvä hitto sentään kuin minä vastuun työmarkkinoista, eiköhän ne sitä paitsi pärjää ja tule aina pärjäämään. Vai kuinka. Ossi-Nyman?)

Lukemissessioista vielä, että luin Rypäleen veljeskunnan uusiksi. Se maistui. Nyt voisi lukea vanhempiakin John Fanten kirjoja. Ja tietysti Jodorowskyn ideoimia sarjakuvia ja pari pientä nykykirjallisuuden tärppiä. Kaupunginkirjastolla kun on näinä päivinä niin paljon semi-kiehtovaa musiikillista ohjelmatarjontaakin.

irstaspanurajala.jpg

Kevätkesäinen luontokin on muistettava. Kuvassa maamme suurin biograafikko, pornografisti ja naturisti-pervertikko.