Koetan tässä selvitellä että olenko lomautettu vai töissä vai lomalla vai palkalla vai liiton rahoilla vai kuinka ja millon hommat taas alkaa ja mik hitto mää olleskaa ole... ja rouskuttelen omenaa. Terve sielu terveessä ruumiissa, karjui Herodotos niin että meren pauhu jäi lopulta toiseksi! Kyykkyjä, hyppynarua ja punnerruksia...

Katselin vähän juttuja Liiton sivuilta. Tämä tilanteeni taitaakin perustua siihen että julkisella sektorilla määräaikaisia työntekijöitä ei edelleenkään VOI lomauttaa elleivät he ole sijaisuuksissa. Jess! MINULLA ON OIKEUS! Kiitos oi sosialismi! Sain puhelimellakin varmistuksen asiasta. Ehdin kyllä jo museonjohtajaakin vaivata, tai laitoin toisen viestin perään että hei ei sittenkään mitään. Mikä ihmeen panikoija minustakin tänään yhtäkkiä tuli? Lunkisti ja reteesti vaan...

Eilen alkoi kyllä rutosti tehdä mieli kylmää olutta kun istuskeli auringossa pihalla. Mitäpä hittoja tuo haittaisi vaikka ottaisi, aikaa ja tilaa löytyy, terveys on kohtuukunnossa eikä alkoholi esim aiheuta välitöntä sappikohtausta, on rahaakin taskun pohjalla tavallista enemmän tallella. Sitä paitsi yhden tai parin annoksen kanssa tuollaisia seikkoja ei tarvitsisi edes miettiä. Mutta mitäpä hyötyäkään siitä ottamisesta olisi? Aina se halvempaa ja terveellisempää on olla juomatta sitä yhtäkään ohrapirtelöä. Ja kun nyt kerran päätin raitistella toukokuun, niin hittojako sitä muuttamaan. Vai pitääkö lipsua joksikin yksi olut makkaran kanssa / lasi viiniä aterian kanssa jne extreme-kohtuu mieheksi? Ei sekään ollut tarkoitus, se ei ole osa suunnitelmaa. Tuollaiseksi kohtuumieheksi voin koittaa soljua sitten kesäkuussa. Mitäs tässä kiirehtimään sen asian suhteen. Menevätkö hienot päivät hukkaan jos pidättäytyy juomista? Menevätkö ne hukkaan jos EI ole raitis? Voi voi, ovat nämä sittenkin niin monimutkaisia asioita jos ne sellaisiksi tekee...

Kutsuin kaasistakin syömisen ja juomisen pitoihin pihalleni. Jos se ei olisi mukavaa, niin mikä sitten olisi! Kili-kili!

Kerran nostin pankkiautomaatista satasen ja kahden viisikymppisen sijasta tuli viisi kaksikymppistä. Kismitti! Tämä tilanne tuli mieleen koska taka-ajatuksena kaiken varalle mietin silloin tällöin setelien keräämistä ns. sukanvarteen. Jospa kävisin joku päivä pankissa nostamassa muutaman Ison Setelin, sellaisia vihreitä ja keltaisia. Viissataset eivät vissiin ole käytössä ainakaan tätä nykyä?

28.01.2019: Euroopan keskuspankki jättää tänä vuonna jäähyväiset suurimmalle eurosetelille, jota harvat euroalueen kansalaiset ovat koskaan edes nähneet luonnossa."

En tainnut ehtiä viissatasporhojen kertoon. Tuskin antavat sellaista konttorilta. Kehveli soikoon! Sata- ja kakssatasiin on tyydyttävä. Jos vaikka joudun vanhan maailman toimeentulotuelle joku kaunis päivä, niin ovatpahan viranomaiset sitten sellaisista varastoista autuaan tietämättömiä.

Sanon kyllä sen, että me emme tule valloittamaan tulivuorta kelvollisia vastustajia vastaan ennen kuin jaksamme pitää tasomme yllä koko pitkän pelin ajan. Meistä kolmesta joka iikka. Jos yksi johtaja saadaan nujerrettua, emme suinkaan silti lopeta tarkkaa pelaamista siihen. Peräännymme edelleen silloin kun on epäotollinen vuorokaudenaika. Kärkymme ahkerasti ylennyksiä. Pidämme huolta yhteistyöstä ja kyläherruudesta. Keräämme mieluummin ensin kokoon kunnon iskuryhmän kuin olemme tilanteessa jossa vastustajalla on enemmän joukkoja sitoutuneena käsitteillä olevaan kärhämään. Teemme pienet asiat oikein.