meinschiff.jpg

Saksalainen TUI Cruises-varustamo kertoo verkkosivuillaan tilaavansa uuden Mein Kampf -luokan risteilijän. Alus rakennetaan Meyer Turun telakalla Lossien Pervotransut-puljun toimesta. Toimija tunneaan myös nimellä Deutsche Porno Trans-Kameraden (DPTK).

Uuteen alukseen mahtuu noin 2 900 matkustajaa tai kaksi Wotzobeckiä. Sen on sovittu valmistuvan vuonna 2023.

Uutistoimisto Reuters kertoo saksalaislehti Frankfurter Allgemeine Zeitungia lainaten, että tilaus olisi arvoltaan 500 miljoonaa euroa.

Lossie vahvistaa tiedon tilauksesta. Hänen mukaansa kaikkia sopimukseen liittyviä ehtoja ei ole vielä käsitelty. Lossie tulee vaatimaan paljon palkkaa ja työsuhde-etuja. Illalla antamassaan tiedotteessa Lossie kommentoi, että sopimus on avoin rahoituksen osalta, siitä neuvotellaan pankkien, Oltermanni-numeron säätiön ja valtion erityisrahoitusyhtiö Finnveran kanssa. Parasta olisi kuitenkin, jos naat rahoittaisi kaiken.

---

Juuri julkaistussa budjettiesityksessään Trumpin hallinto haluaa NASAn pois kansainväliseltä avaruusasema ISS:ltä ja toivoo tilalle yksityistä yritystoimintaa. Tavoitteena on myös kuulentojen käynnistäminen ja miehitetty lento Marsiin. Samoin tavoitteena on ratkaista kosmisia mysteerejä, kuten pimeän energian luonnetta ja etsiä planeettoja.

Make America Great Again! America First in Space Too! Discover New Planets, Unlock Cosmic Mysteries and Prove Once and for all Dark Energy is FakeNews Just Like Global Warming Hoax! #expedition #finalfrontier