li-normal.jpg"Joka ei koe roomalaisia numeraaleja omikseen, on tullut loitantaneeksi itsensä klassillisesta sivistyksestä." -Losrandirin lokikirja 16.12.2013

Kun juo vain yhden illan eikä koske väkeviin, niin krapulakin kestää vain korkeintaan päivän! Ihme kyllä se pitää vielä totensa. Kohtuullisuudellakin on siis yhä puolensa.

Mario Vargas Llosan kirja taitaa jäädä puolitiehen koska tapahtumat eivät kiinnosta minua. Kuin katsoisi elokuvaa puoliväkisin, mutta leffan parissa voi sentään esim. syödä yhtäaikaa ja se etenee itsestään ja päättyy joskus vaikka katsoisi ulos ikkunasta. Janssonin kirja meni nopeasti, aloitin jo Huxleyn. Tämä blogi kokee vuoden alussa uudistuksia! Laitan kirjalistauksen erilliseksi sivuksi ja kaikesta tulee liukkaampaa. 

li2-normal.jpg

Maa on musta ja märkä. En tiedä, joudunko käymään Espoossa. Vielä kaksi kokonaista viikkoa täällä. Sen turvin voi kehitellä raapustuksia ja pelata Avadonin läpi. Toinen näistä menee kuin itsestään, arvatkaa kumpi. Sen jälkeen on aika palata Wesnothista BF Vietnamiin ja juhlia uutta vuotta myrskyn silmässä ilotulitus ympärilläni räiskyen.

 

Huomasin muuten, miksei taannoisesta vodkulioperaatiosta jäänyt kummemmin päivityksiä jälkipolville. Niitähän on tehty sinne sun tänne ihan omituisiin paikkoihin...! Osa näistä on saatettu jopa tahallaan tehdä laittaa minne sattuu. Katsokaapa nimittäin tätäkin: http://vallooniturussa.vuodatus.net/lue/2013/11/viikko-47 Sennottist!