Se on kuulkaas sillä lailla että ylituotanto on aivan käsittämätöllä tasolla! Ruokaa tuotetaan niin jumalattomia määriä että kukaan ei pysty syömään, jätevuoret ovat massiiviset ja kaikki ovat ylipainoisia. Sitä joudutaan tuottamaan koska talous on kieroutunut. Kauheita, massiivisia vääristymiä, jotka vain paisuvat. Ihmiset tarvitsevat työpaikkoja ja lisää liksaa liikakuluttaakseen, yritysten on pysyttävä pystyssä, ketjun on säilyttävä kasassa, rahan arvo on oikeastaan ihan vinksallaan. Ei ihme, että jopa leipäjonossa jaetaan kaikille niin paljon ruokaa että sillä tulee ylipainoiseksi eikä edes vapaaehtoisten hyväntekeväisyysjärjestöjen haltuunottamasta ylijäämästä tosiaankaan ole pulaa. Ihan sama asia pätee kaikkeen muuhunkin kuin ruokaan. Autoihin, elektroniikkaan, viihteeseen, vaatteisiin, jopa taloihin vaikka paradoksaalisesti asuntopulaa onkin, jopa kirjoihin koska lainaamotkin on keksitty, kaikkeen henkilökohtaiseen omaisuuteen joka on jossain lojumassa eikä kenenkään käytössä.

Raharikkaus ei enää saa olla valtaa! Rikkauden on alettava merkitä jotain muuta kuin rahaa. Sekä raha etä valta on jaettava tasapuolisemmin eikä niiden tule korreloida. Me kohta hukumme paskaan, meillä on runsaudenpula, me olemme suuressa hädässä, on kuin käänteinen pula- ja sota-aika, joiden ollessa päällä sentään ihmisyydestä paljastui niiden karmeimpien puolien lisäksi myös hienoimpia.

Mikä hätä meillä on? Se, että kaikkea on liikaa! Asioita tulisi saada ajettua alas ilman että se kurjistaa entisestään kaikista heikoimpia. Kaikkea tuotetaan ja hankitaan liikaa! Ja kaikki kuluttaa poloisen maapallomme resursseja ja saastuttaa ja tekee meistä huonompia ihmisiä. Ei moraalisesti: tarkoitan vain, että meistä tulee laiskoja, ajattelemattomia, mielikuvituksettomia, näennäisesti hyvinvoivia mutta henkisesti pahoinvoivia, tottelevaisia, pikkumaisia, pinnallisia, tarkoituksettomia, elottomia PASKAKASOJA! Ja me teemme sen itse, omilla teoillamme ja valinnoillamme, jotka tosin on ohjattu ja asennettu meihin, koska olemme aivopestyjä... on siis ei vähempää kuin vallankumouksen aika! Konsumerismin, vääränlaisen mukavuudenhalun, ylellisyydenhimon, ja paskanilkkiyden viheliäinen kulttuuri on kitkettävä ja räjäytettävä! Me tarvitsemme anarkismia, hullua rakkautta, kaadettuja temppeleitä, sairaalloiset rakenteet rikki, poikki ja pinoon! Nyt tehdään jotain muuta kuin mitä "kaikki" olettavat - ihan mitä tahansa! Kaavasta on poikettava, vaihtoehtoisuus tai kuolema, eteenpäin - kohti loputonta voittoa!


Tässä tämänhetkiset luettavani, ainakin osittain, ja sokerina pohjalla äsken tekemäni herkullinen varaus:


kirja7.jpg         kirja8.jpg

kirja1.jpg                bunkerhill.jpg


kirja2.jpg                   kirja5.jpg


kirja4.jpg                kirja3.jpg       


                               kirja6.jpg