Ei minulla olekaan aikaa mennä säilyketehtaalle, minut huudettiin viime sunnuntaina jäsenyhdistyksen puheenjohtajaksi. Ne hullut. Samassa jäsenyhdistyksessä on muuten eräs ministeri rivijäsenenä, joten hän on nyt alamaiseni ja voin komennella häntä! On tosin kallista olla puheenjohtaja, jouduin eilen hommaamaan yli sadan euron ThinkBadin etäkokousten pitämistä varten, joten ehkä joudun sittenkin rahoittamaan toimintaani kaksivuorotyöllä. Elämme mielenkiintoisia aikoja! Kaiken kukkuraksi pyykinpesukoneeni lakkoilee. Taitaa tulla vanhaksi. Kalsarit lavuaariin ja nyrkkipyykkiä!

Piilotin äsken Vartiovuorelle kinokseen kolme pasuria. Maksoivat kaksi euroa torilla, timanttinen fish girl ne onkinut jostain. Roskakala! Mutta kyllä minä niiden suhteen jotain keksin...

Kohta täällä kirjastolla pidetään kulttuurivaalipaneeli ja sitten Lotta Laaksonen pelastaa saaristomeren. Elämme mielenkiintoisia aikoja. 

Ai niin, on Kalevalan päivä. Pitäisiköhän jonkun kirjoittaa uusi Kalevala? On kai sitä kaikenlaisia virityksiä ollutkin, ainakin kalevalan uudistamisia ihan riittämiin. Mutta niissähän koitetaan vaan sovittaa vanhaa sieluttomaan nyky-ympäristöön, mikä infantiili älyttömyys. Tarkoitin jotain aivan muuta, mutta en ole varma, mitä - tarkalleen. Kuka tai mikä on Ilmarinen, Lemminkäinen, Väinämöinen, Aino tai perkele Antero Vipunen nykypäivänä? Meidän on luotava merkityksiä!