Ortopedi sanoi että polvessani on (vieläkin) hieman vettä! Huomenna fysioterapeutti saa asentaa siihen hanan, että voidaan liruttaa vedet pois. Sairaalan kanttiinissa syömisessä tai kahvin juomisessa on oma tunnelmansa. Voi sitä niin pari kertaa vuodessa vaikka tehdäkin.

Kommentointiin: Lissu ei varmaan siksi revittele Nato -kantaansa että Vassareilla on ihan kohta puolueen sisäinen joku arvio tai tutkimus tai miksi sitä nyt kutsuttiinkaan siitä, että mitä mieltä tässä nyt ollaan, eikä Li nyt halua vaikuttaa siihen + tulokset ikään kuin vaikuttaa sitten myös Lissun viralliseen kantaan, koska ei se kyllä varmastikaan tule haluamaan olla aivan eri mieltä Puolueen kanssa - se nyt vaan on huono homma, jos pj on aivan eri mieltä kuin mitä on Puolue. Tulee vielä syrjäytetyksi koko Li ja vaikkei tulisikaan niin miltä se näyttää ulospäin, no siltä että Puolue on ristiriidoissa ja heikko. Tämä homma voi tietysti kuulostaa siltä ettei Lissulla ole omaa tahtoa, päätöskykyä tai omaa sydäntä tai aivoja, mutta näin se nyt vain menee tässä bisneksessä. 

Saan veronpalautusta peräti kolme hunttia elokuussa. Pitäisi kyllä mennä jo töihin tai edes koulutukseen, ansiosidonnaiset loppuu kohta.

Faust ja kirjoitusprojekti ja paljon muutakin ovat kaikessa tohinassa ja tohinattomuudessakin jääneet taka-alalle. Ehkä tällä viikolla alkaa taas tapahtua. Uusi energia nousi äsken, yllättäen. Eilen ei ollut energiaa, jäi kevään puoluekokouskin noin vaan väliin. Oli myös kevätpäiväntasaus.