Kävin äsken palauttamassa tölkkejä ja pulloja ÄSSMARKETTIN, jossa oli taas automaateissa ongelmia. Palauttajat ja henkilökunta tuskailivat siinä rakkineiden kanssa ja pähkäilivät. Jätin kassin huoletta sinne ja kävin sillä aikaa ählykaupassa ostamassa putelit haukka-Srirachaa ja Orilla jalopeno saucea. Kauppias oli puheliaampi kuin tuommoiset yleensä, varsinkin se huivipääeukko on aina vaitelias. Varoitteli tämä kauppiasukko väkevyydestä, ilmaisin jotenkin että kokemusta on. Pulloautomaateilla oli yhä kalabaliikki käynnissä joten tutkin ilmoitustaulua. Sitten olikin yhtäkkiä hiljaista ja pääsin tyhjentämään kassini automaattiin ilman mitään ongelmia. Mitä sitä turhia tuskailemaan. Viereen oli joku vielä jättänyt pari energiajuomatölkkiä joista toki otin itselleni pantit.

Itse ässmarketissa oli jonottamisen kanssa joillakin ongelmia. Jostain ukosta ei muu väki oikein ottanut selvää jonottiko se vai ei, painelin kuitenkin suht luontevasti sekaan. Mutta samassa joku nuorehko nainen minulle alkoi takaapäin jotain että me taidettiin tulla ennen sua, tulitko sä tuolta sivulta. Mitä helvetin väliä tulenko sivulta jonon päähän vai mistä päin, siis mitä saatanaa? En todellakaan viitsinyt tällaisesta aiheesta kuitenkaan edes alkaa argumentoimaan ettei pää räjähtäisi tyhmyyteen vaan vältin luonteenomaisesti tapani mukaan konfliktin, hörähtämällä "No siitä vaan, jos niin kiire on!" ja vetäydyin takaoikealle. Suunnilleen samalla nanosekunnilla sama näpsäkkä tyttö, joka oli hoitanut pullokoneen kuntoon ja siitä jutustellut mukavasti avasi toisen kassan viereen ja painelin toki sinne heti ensimmäisenä todeten ääneen "Kas kummaa!" ja hoitaen ostokseni pullokuitilla muutamassa hetkessä. Se valittajaämmä seurasi nöyränä perässäni. Sitten painelin naureskellen voittajana kotiin.

Kaikenlaista pölhöä väkeä!

Think different, think outside the box!

PS. Viime päivityksessä en maininnut, että heti tiistaina museossa oli jonkinlainen kamarimusiikkikonsertti iltasella. Taisin kyllä #andtarmen:issa kertoa. Laitoin muiden pöhköjen kanssa tuoleja paikoilleen yleisöä varten kuunnellen Turku Ensemblen harjoituslurituksia. En kuitenkaan jäänyt konserttiin tällä kertaa. Erilaisia esityksiä on joka tiistai. TERVETULOA MUKAAN.