keskiviikko, 12. huhtikuu 2023

Pano Rajula, sanat eivät riitä

Panu Rajala raivostui hääpäivänä nähdessään sinisen rintakukan, jonka Katri Helena oli sulhaselle hankkinut. Se oli samaa sävyä kuin morsiamen kukkavihko.

”Sinä yrität vähätellä minua laittamalla sinisen kukan”, Panu Rajala huusi. ”Sulhasella pitää olla valkoinen kukka.”

Keikalla Ikaalisten kylpylässä Katri Helena lauloi ja Panu Rajala tanssitti naisia vaimonsa edessä. Keikan päätyttyä janojuomien väsyttämä Rajala nukkui pöydässään.

Panu Rajala olisi halunnut itse samanlaista, viihdeteollisuuteen liittyvää, massiivista julkisuutta. Se jäyti Rajalaa.

Panu joi itsensä humalaan ja alkoi lukea kovaan ääneen Pentti Saarikosken eroottisia tekstejä sisältävää teosta Kirje vaimolleni. Hän jatkoi lukemista niin kauan, että otin kirjan hänen kädestään pois.

Panu Rajala kehui Tanja Karpelan ulkonäköä ja muitakin naisia. Katri Helenaa nolotti miehensä hienotunteisuuden puute vaimonsa seurassa.

Juhlakiertueella Tampere-talon konsertissa Panu Rajala sanoi Katri Helenan managerille Lilja Kainulaiselle: ”Suudellaan. Niin, että Katri näkee ja sitä suututtaa.”

”Mä en sua suutele”, Lilja vastasi kirjan mukaan.

Lähtiessään Hämeenkyröstä lopullisesti Katri Helena käväisi vielä Panu Rajalan talossa juomassa teetä.

”Mä kiitän tästä kokemuksesta. En olisi ikinä, missään muualla, saanut tällaista kokemusta”, Katri Helena sanoi. Samalla hän pyysi, ettei Rajala kertoisi tai kirjoittaisi teehetkestä tai viimeisestä valssista.

Seuraavana päivänä Panu Rajala kirjoitti kummastakin kohtaamisesta blogiinsa.

Panu totesi edesmenneen vaimonsa tyttären intiimialueen koskettelun tapahtuneen "perinteisen saunaillan yhteydessä", johon nainen oli "osallistunut vapaaehtoisesti".


Rajala kommentoi väitteitä ihmeissään:

-Oh-hoh, oh-hoh! Sehän ei pidä paikkaansa ollenkaan.

Kommentit

Ladataan...