Hehheheh! Pitää kai ensi maanantaikin vemputtaa vapaaksi, kun kerran ei tälle päivälle saanut enää hammashoitoaikoja. Ensi maanantaiksi siis kylläkin. Tämä se on aika hauska etappi elämässä... vielä pitää taivuttaa valtio maksamaan vuokra ja saada se kitaroiden luettelointi hyvään vauhtiin(oikeasti - kunnianhimo ja halu tehdä asiat hyvin ei saa kuolla).

Päivä on hyvä, kun sen saa käynnistymään matella.

Edit: Jaa nyt sitten löytyikin aika täksi päiväksi, Varissuolta. En tykkää, kun pompotellaan!

Edit2: Pyörällä heitin Varissuon elikkä Itäkeskuksen keikan. Nyt on uutta muovia turpavärkissä. Vähän liikaakin, turhan ison taltan asensivat ne roikaleet. Vaan kaipa tämäkin tästä taas kohta irtoaa. Muovi muuten lisää estrogeeniä, kertoo tietäjä Numero. Pitää olla varuillaan... Nyt pitää kähveltää linja-auto. Taas yksi paita läpimärkä hiestä... ja Oivasta on Lapinjärvellä ollessani otettu soittokello! Sairasta touhua. Valtio saisi kyllä maksaa uuden tiukurimpsuttimen.

Tässä hötkyilyssä tulee puoliväkisin vedettyä jotain pidemmän päälle kalliita ja epäterveellisiä pikaruokia... pitäisi ehkä ottaa wanhan kunnon ajan eväsleivät käyttöön. Näinpä teenkin seuraavalla keikalla.

Edit3: LAPINJÄRVI SAAVUTETTU erinäisten vaiheiden ja tohtori Watson-tyylisten ramman miehen yllättävien pyrähdysten jälkeen