Hoi, hoi, u embleer hrair, m'saion ule hraka vair! Hommasin oikean sängyn. Naapuruston tyyppi muutti kuulemma parisuhteeseen ja hankkiutui eroon punkastaan. Nyt olen nukkunut siinä yhden yön. Heppu jopa auttoi rappusissa, kahteen pekkaan sängyn ylös hilaaminen onkin noin 15 kertaa helpompaa kuin yksin. Näin kyllä sitten viime yönä unta että juhlallinen blondihempukka kahden liekinheittimen kanssa pisti palamaan oikein kunnolla. Se lämpö tuntui fyysisesti! Toivottavasti sängyn kirous haihtui kerrasta. Ja samapa tuo, toissayön haikalan vonkaleet vanhalla patjalla olivat ikävämpiä. Sain kaupan päälle vielä jonkinlaisen Electrolux-pöytägrillin, olen aikaansaapa mies. Kelpaa sitten myös heinäkuun paahtaa ties mitä lihakimpaleita mikäli tuosta rillausrakkineesta johonkin on. Kenties testiajon tekisi oikeaoppisesti tarjouksessa olleilla Juti-dogeilla ja Tiki-dogeilla...

Tarttuessani sängystä otetta jokin hyypiö muuten tuli kertomaan että nyt saan katsella sen muijan tissejä. Ilmeisesti oli tämä muijahenkilö joka puolestaan ilmoitti että kahden naisen tissejä. Uhka ei kuitenkaan toteutunut. Ainakaan vielä.

Tänä aamuna autoin pyykkituvassa rouvashenkilöä joka ei saanut pesukonettaan toimimaan. Osasin laittaa luukun kunnolla kiinni ja tästä ansiosta sain oikein kehut miehisestä neuvokkuudestani.

Kaksi pientä Steinbeck-kirjasta kassissa ja Puhakan kautta kotiin...