UUTISIA MEILTÄ JA MAAILMALTA.

Aluevaalit: RKP voitti kaksi hyvinvointialuetta ja Li on kuin onkin Varsinais-Suomen äänikuningatar. Valtakunnassa, toimikunnassa ja lautakunnassa kaikki hyvin. Tai päin persettä, mutta mitäs näistä. Avustajanhommissa oli eräs mukava Irmeli, jonka kanssa jutustelin koko illan... uumoilen, että hän on ollut jokseenkin tenhoava sivistynyt hippitytön tapainen nuoruudessaan joskus 70- tai 80-luvulla... ja ensi vuonna on taas uudet vaalit. Ehkä ajaudun siihenkin lautakuntaan.

Blogisti on ottanut 3. rokotuksensa eikä vieläkään tunnu missään, kuten eivät edellisetkään tuntuneet. Tex Willer on vahvempi kuin Voodoo! Pitäisiköhän ottaa vähän Staropramenia(5%) päälle? Se on kelpo olut se, tykkäsin siitä jo kymmenen vuotta sitten, ja nyt sitä sai kohtuuhintaan tölkissä CityMarketista. Söin muuten tuiki harvinaisesti puuroaamiaisen Helmikahvilassa tänä aamuna.

Hobohemia II:en kirjoittamista tai varsinkin tekstitiedostoksi naputtamista haittaa nyt suuresti, ettei netti toimi kotona eikä kirjastossa ole kuin 1h käyttöaikaa päivässä. 3 kk:n käsittelyaika käsikirjoituksille tulee kohta täyteen monella kustantamolla Hobohemia I:n suhteen. Ovatko ne oikeasti lukeneet sen? Tuleeko palautetta? Tuleeko muuta kuin halveksuva hylsy? Tuleeko sitäkään? Mistä minä tiedän! Toistaiseksi olen saanut muistaakseni kaksi hylsyä ja molemmat läntiseltä valtakunnanpuoliskolta: BONNIERSILTA(ne mokomat pirut!) ja Piraattikustantamolta(Jan Guillou, sinä senkin rötjäke siellä!)

Runebergin päivä lähestyy. Näyttääpä, että siitä tulee tänä vuonna vallan erityinen!

Selvisi, että nastarenkaiden laitattaminen renkaisiin olisi kallista lystiä. Enpä hanki tänä talvena.

kulmu.jpg

Katri Kulmuni on keksinyt mullistavan liikeidean ja perustanut Baltic Princess -alakonttorin Turkuun! Täällä hän myy savujuustoa, sinappia, hapankaalia, siansorkkia, keksejä, marmeladia ja tietenkin vodkaa. Ei itseään, te senkin öhkömönkiäiset.

Työhakemuksiakin voisi lähetellä. Nyt minulle tuli nälkä, pitää etsiä jostain lounasta, tosin ehkä jumpata sitä ennen tai sen jälkeen.