Sen minä vaan sanon, että Fu Manchun pirullisuus onnistui lyömään minutkin ällikällä.

Tänään sanoi äsken naps ja tyhjästä tuli ilmoitus, että lataus The Fiendish Plot of Dr Fu Manchu on valmis.

Siis mitä? Minähän latasin sen sunnuntaina, oli 100% ja jäi vaan jotain 0,5 kbps himmailemaan siihen joksikin ajoiksi lopussa. Tai siinä luki pitkänkin aikaa että tulee vielä jotain 0,2 kbps mutta mitäs se nyt sitten on, jotain keskiarvoja vielä laskee siinä tai jotain, äsken tuli mega sekunnissa joten kai se vaan siinä puuskuttaa jotain. No, ilmeisesti se tosiaan jäi siihen himmailemaan eikä koskaan lopullisesti valmistunut. Tuloksena ihan vesittynyt ja kaikin puolin sekoileva kuva tietysti. Käytännössä valmis mutta periaatteessa ei. Miksi ihmeessä se jäi tuolla tavalla ihan viimeisille liruille jotain kalibroimaan tai jotain? Huom. se ei ollut 99,9875% vaan täydet sata, ja sitä se oli kauan, pidempään varmaan kuin varsinainen pääasiallinen raakalataus kesti. Kysehän on kuitenkin vain latauksesta vaikka ne tulevatkin eri lähteistä ja ne pitää sovittaa yhteen fjumm brzzt. No, ilmeisesti torrenttien lataamisessa on ehkä juuri siihen liittyen jotkin omat metkunsa, joihin en kaikkiin niinkään ole tottunut. Olisiko joskus jotain vastaavaa tapahtunut mutta en kyllä tarkalleen muista.

Nyt näyttää tosiaan joka tapauksessa pyörivän oikein ja sutjakkaasti alusta loppuun mitä nyt testailin.

Onko toista niin laskelmoivan ovelaa, kuin tuo pahuksen Fu Manchu? Ei ole eikä tule... hetkeksi kun annat tarkkaavaisuutesi lerpahtaa niin Fu ottaa niskalenkin niin ettet huomaakaan!

Ensi kerralla odotan sitä valmis-napsahdusta ja varmistan että se ilmoitus tosiaan on tullut... niin, tällä kertaa se nyt vei 3 päivää jostain syystä. Fu Manchun salaisten siirtojen vuoksi varmasti! Hamachikin sekoilee hiukan, tämäkään ei voi olla liittymättä Fun mielipuoliseen ja diaboliseen vyyhteen.

brides_of_fu_manchu_poster_02-1.jpg