Olen sitä mieltä, että elämme nyt itse kukin jonkunmoisessa risteyksessä ja solmussa. Kohtalot pauhaavat äänekkäästi. Näin myös maailmalla. Hempukkakin sai suuren kirjallisuuspalkinnon. Vasemmisto kärsi vaalitappion, mitä kaikkea seuraa kotimaan voima-asetelmissa ja päätöksenteossa. Yulija värkkää Ukrainassa asetuksia kaasun käytön säännöstelyksi lämpötilataulukoiden ja laskelmien avulla, onhan talvi(sota) tulossa.

"In that year we had an intense visitation of energy..."

Olen vihdoinkin työllistynyt ja tämä nykyinen työmaa tarjoaa jos jonkinmoisia tulevaisuudenkin mahdollisuuksia, on ainakin hahmoteltu. Mielekkäältä tuntuu tämmöinen tekeminen, ei ilkeältä työltä maistu ollenkaan. Ja niin sen pitää ollakin - sentään jo tässä iässä! Ihan hyvä se oli aikansa retkotella eikä se huono vaihe ollut sekään, mutta aika aikaansa kutakin. Pääasia että Turun kaupunki jokaisena aikana minut ruokkii ja vaatettaa ja rahoittaa kunniakansalaisena ja välttämättömän tarpeellisena voimavarana, kuten aina ennenkin...

naatin kalabusiness tuntuisi laajenevan ja hiljakseen lyövän yhä enemmän tulta. Ties minkälaista prospektia löytyy. Ennen kaikkea intoa, uskoa ja mielihyvää tekemisestä taitaa riittää (hänelläkin). Verkkoja Kiinasta, torikauppaa, uusia purkkituotteita, uusia koneita ja menetelmiä, ja tasaiseen tahtiin nousee koko ajan kaloja...

numero on jonkinlaisessa taitekohdassa kai myöskin tai ollut jonkin aikaa, mihinköhän se tähtää ja ennen kaikkea mihin se päättää ampua ja osuu... saattaapi pian tapahtua taas jotakin siirtoa asioiden suhteen, luulen. Tai eipähän tässä kiire toki, nythän on kesä edessä. Mitähän kaikkea kesä tuopi tullessaan. Ehkä käyn Tampereella katsastamassa tilanteen.

Mitähän lie se kaasis kaikkea puuhaa pimeässä tornissaan? Hirveitä arvatenkin...

nukkana kävi Cornwallissa ja palasi takaisin Colneen, kaipa se joskus taas Suomessakin käy mutta tiedäpä milloin...

varpula taitaa pyörittää kohta pesulabisnestään ja kohta se on varmaan valmis opettaja ja ties vaikka mitä...

Riggsz pyörittää skalpelliaan... krypteisti varmaan valmistuu joksikin myös... onkohan Läjä vielä elossa? Keitä kaikkia muita tähän mattoon vielä kudotaankaan... no se on hyvä, että tapahtuu.