Luen nyt Edgar Allan Poen Arthur Gordon Pymin selontekoa ja C.S. Lewisin Kasvoista kasvoihin vuorotellen. Unohtakaa hetkeksi Narnia sillä näistä Poe taitaa olla se lapsekkaampi ja yksinkertaisempi. Päivän elokuva taas oli Two Mules for Sister Sara tai mikä Kourallinen dynamiittia lieneekään. Leone-western on olemassa joka samaten sijoittuu Meksikon sisällissotaan - jos tuo Saran tilanne nyt oli se sisällissota vaiko vain ranskalaisimperialistien ja isänmaanystävien keskinäistä kärhämää. Kenties ne olivat sama asia, jos tekisi 5-10 min tutkimusta niin johan tuo selviäisi ja/tai palautuisi mieleen. Keisari Maksimilian? Entä Teksasin itsenäisyys? Mikä on aikajärjestys? Samantekevää toki leffan kannalta.

Huomenna on johtokunnan kokous. Eiköhän se ole aika kevyt- ja lämminhenkinen.

Ukraina on nyt kai revahtamassa lopullisesti ja tapahtuu suuria ja hirveitä. 

Ihmiset ovat mielenosoitusten ajan keränneet rahaa kokoon, jotta mielenosoittajat saavat syötävää ja tarvikkeita. Mukana keräyksissä myös eläkeläisiä, jotka ovat antaneet esim. 80e eläkkeestään puolet tukeakseen mielenosoituksia. Luganskissa ihmiset ovat tehneet ihmiskilpiä, jotta lisäjoukot eivät lähtisi Kiovaan - ihmiskilvessä mukana myös poliisien äitejä, jotka eivät halua poikiensa tukevan hallitusta. Poliisi on saanut luvan tuliaseiden käyttöön Ukrainassa mielenosoittajia vastaan ja ainakin kaksi tai kolme on kuollut. Uuden lain mukaan nykyiset mielenosoittajat voivat saada 15v vankeutta ja tämän vuoksi yhteydenotoissa loukkaantuneet eivät aina uskalla mennä hoitoon. 

Tällä hetkellä uhrilukema on viisi henkeä. Hallinto oli kaapannut pari aktivistia sairaalasta ja heidän ruumiinsa oli myöhemmin löydetty, jälkiä kidutuksesta myös löydetty. Berkutit olivat hyökänneet aiemmin päivällä mielenosoittajien sairaalapisteen, tuhonneet paikan ja pahoinpidelleet lääkärin ampumalla mm. kolme kumiluotia niskaan. Ukrainan ortodoksinen kirkon patriarkka Filaret on palauttanut Janukovitshin myöntämän kunniamerkin, mikä kertonee kirkon mielipiteen tilanteesta. 

Entinen pääministeri Lutsenko kertoi olleensa viime yönä palaverissa Klitskon ja Janukovitshin kanssa. Hänen mukaansa Janukovitsh oli allekirjoittamassa sopimusta, joka irtisanoisi vanhan hallituksen, kaikki tällä hetkellä putkassa olevat mielenosoittajat vapautettaisiin, eikä minkäänlaisiin poliittisiin ajojahteihin ryhdyttäisi. Janukovitsh kuitenkin keskusteli asiasta Putinin kanssa ja tämän jälkeen sanoi ettei suostu minkäänlaisiin sopimuksiin. Azarovin (siis pääministerin) huhutaan allekirjoittaneen jo sopimuksen Euraasian yhteisöön eli Uuteen Neuvostoliittoon liittymisestä. Tänään sanottua: Klichko - "Negotiations were inconclusive. Tomorrow we will go on the offensive" Yatsenuk "Yanukovich has 24 hours Than I will go with people to face bullets" Tymoshenko "No negotiating with murderer Yanukovych. Every minute you waste is paid in Ukrainian blood."