Kauan siinä menikin että netti rupesi taas toimimaan! Kuralan Torni on kukistettu. Vaiko pikemminkin vihdoin noussut loistoonsa? Eipä tarvinnut hommata 5G:tä, kun vaan oli kärsivällinen. Korvauksia toimimattomasta kotiyhteydestä on aivan liian hankala hakea. Onhan se nyt jo vaarallistakin kun ei pysty esim soittamaan ambulanssia... toisaalta sellaista se on yksineläjällä. Jos pätkähtää, niin sittenpä pätkähtää.

Ammattiliitollani JHL:llä on kohta edustajavaalit. Nykyään on koko ajan vaaleja. Pitää siinäkin kai äänestää. Lisäksi on melko pian seurakuntavaalit. Siinä kai en voi äänestää. Eivät kuntavaalitkaan niin etäällä enää häämötä.

Ostin tänään PULKAN jolla voi vetää raahata painavia paketteja kotiin. Pitäähän suomalaisella miehellä pulkka olla. Se toimii näköjään mainiosti. Juuri sopivan kokoinenkin. Aina ei ole niin vahva olo... silloin pulkka on todella tarpeen. Piika pulkka piika pulkka!

Koitin tänään museoon mutta sepä oli jo täynnä enkä malttanut odotella. Kokeillaan ehkä huomenna uudestaan. 

Naputtelun piiriin on myös syytä siirtyä. Matskua, jou. Kontenttia. Suurmiesjuttujakin jäi kesken! Vaikka ne nyt ehkä eivät kuitenkaan ole ensisijaisia huolenaiheita.

PS. Katri Kulmuninkin lapsi syntyi! Tyttöhallitus onkin äitihallitus, niin se käy