Huomentapa päivee. Eilisen illan vietin Paraisilla eikä minua edes lynkattu. Sinne matkustin bussilla eikä minua edes heitetty ulos ja osasin (avustuksella, mutten olisi edes tarvinnut...) jopa oikeassa kohtaa astua ulos ja sopivan kokoista rahaa oli kiltille Vainion liikenteen kuskille. Minusta on mukavaa antaa sopivan kokoista rahaa tuommoisille pikkukassan oamaville sutenööreille, vaikkei olisi pakko. Tulee hyvä mieli, kun on oikea mensch. Mukavaa myös että on pyöräilykeli. Ottiapa tuota jos kohta heittäisikin pikku pyrähdyksen jonnekin, katsotaanpa karttaa... nooh päätetään sopiva kohde hiljakseen tässä.

On nukkanan synttäripäivä. Mitä tekeekään nukkana? Mitä tapahtuu todella? Nooh, olen käytettävissä tarvittaessa... voimakkaana ja väkivahvana, ilman krapulan imukuppilonkeroita tai muita kuristavia asianlaitoja jotka saattaisivat estää minua kirmaamasta pitkin onnen saloja ja liitämästä kedoilla ja taistelemasta kunnian kentillä et zetera. Kuka mies se olikaan joka hoki kokoajan etc. "EE TEE SEE" puhuessaan jossain? Se oli kauhea mies se. Haha, sehän oli Juhani Tamminen. Siitäs sait, vitun turkulainen kalju!

Nyt on myös hyvä hetki tsekata superlauantai: kreikkalaista jugurttia, venäläistä meetvurstia ja saksalaista nestesaippuaa.

Kohta olemme numeron kanssa pelanneet System Shock 2:n(menikö numerontaivutus ts. mikä vittu tuon nimi edes on oikein? en muista näitä enää jos koskaan osannutkaan) läpi. Laatupeli, sanon minä. Laatupelin läpi pelaaminen on mukava pikku suoritus elämässä samalla tavalla kuin laatukirjan lukeminen ja laatuleffan katsominen. Ei niitä tosin aina tarvitse alusta loppuun ja kannesta kanteen, siinä mielessä en suinkaan ole lainkaan perfektionisti. Tapauskohtaista kylläkin.