Maanantai

Niin se aika vaan rullaa. Huhtikuu.

(1 syys 2 loka 3 marras 4 joulu 5 tammi 6 helmi 7 maalis 8 huhti)

Tiistai

Vai että rullaa aika? Niin kai sitä etenee, kai sitä tapahtuu. Aika muka rullaisi.

Löysin sittenkin Sörnäisten maailmankaupan. Tein paluun jamaikalaiseen jerk sauceen ja jotain pistaasipläjäyksiä naposteltavaksi. Nyt tiedän otaksua, että tulevalle lauantaille antavat säväyksen finlandia robusto petit ja mr wecksell junior jotka minun on tavoitettava perjantaina. Otin ensi maanantain lomapäiväksi. Hienoa oli kevätvalossa kruisailla kulmilta toisiin.

Keskiviikko

Hassua, purjehdin tänään citykäytävästä asematunneliin ja maanalaiselle metroaukiolle ja hyväksyin käteeni tarjotun lapun, katsoin sitä ja se oli BZ-lappu ja hörähtelin itsekseni puoliääneen(sellainen minä olen) jotain "Heh Benkku, saatana!" sitten nostin katseeni ja parin metrin päässä vasemmalla touhotti lappuineen myös BZ itse

Torstai

Päivystin koko päivän ja sitten jumppasin. Sain vinkin Henry's Pubin hot wingseistä. Aiemmin en ole paikkaa pitänyt juuri mitään, satunnaisesti joskus poikennut mutta nytpä sitten pidän. Testasin ja tykkäsin, joten ensi kerralla vaan isompi satsi siipiä. Olen tänään kanaheppu. Tiesittekö, että tamperelaiset syövät puolet Suomen kanansiivistä? Se on niiden uusi kansallisruoka. Kuubalaiset novellit ovat hauskoja. Lauantai lähestyy.

Perjantai

Käväisinpä Tölikässä eli Töölön sikarikaupassa, ja vaikkei ollutkaan Markkua niin myyjä oli asiallinen ja tehokas palvelussaan, ja niinpä onkin röyhyteltävää huomiseksi. Törmäsin isään. Niin sanottu avolankoni haki tänään maisterin paperit. Harmaata mutta leppoisaa on nyt.