Kannoin ähkien ja kiroillen lastin elektroniikkaroinaa hävitettäväksi Ekotorille. Vanha monitori, risoja näppiksiä ja hiiriä, naatin tarunhohtoiset Justerit... tuli siitäkin kivasti lisätilaa kämppään, joka sitä avaruutta jatkuvasti janoaa, varsinkin jos isäntä erehtyy velttouttaan roinaa ja roskaa keräämään. Helpotti ja ilahdutti kovasti kun vielä niin sievästi ottivat raskaan lahjoitukseni vastaan, niinpä euforiani vallassa ostin viereiseltä Emmauksen kirpputorilta asukokonaisuuteeni sopivan kesähatun hintaan 1,5€, armottomalta auringolta suojelemaan, ja matka jatkui entistä komeammin.

Söin pitkästä aikaa yliopistolla hetken mielijohteesta. Aamupala jäi väliin, niin siitäpä tuhti lounas tilalle. Ilman opiskelija-alennustakin oli edullista, kun valitsi rapeat kalapalat kaikkine lisukkeineen, ja otetaan toki huomioon että sai vielä kesän kunniaksi kahvin päälle saman hintaan. Ja sitä kahvia kun teki myös jo mieli, koska aamukahvikin jäi väliin.

Vierailin vanhassa kelloliikkeessä puutorin laidalla ja siellä oli vielä enemmän kaikenlaisia kelloja kuin käsityöläismuseon kellosepän pajassa, jossa siis päivystin eilen. Hammasrattaat raksuttavat kaikkialla, kelloja joka paikassa, minne menenkin... Hihan käänteessä rannekelloni kuitenkin alkoi taas käydä uuden pariston voimin, ja sekös ilahduttaa miestä. Pitkästä aikaa näen taas suoraan ranteestani tarkan ajan.

Hain City-Tokmannista astianpesuainetta ja Clas Ohlssonilta ristipääruuvarin, kun yhtäkkiä tulikin tekstiviesti: paketti saapunut. Siispä oiko päätä kiikuttamaan Valintatalosta 5 litraa(6,6kg) erittäin väkeviä viinaksia, jotka eteläinen veljeskansa ystävällisesti lähettänyt. Hommasin jelppiä, elikkä yksi avulias ja inhimillinen Nadia auttoi hieman tässä prosessissa. Kaikki saapui perille, mikä pitikin. Melkoisen edullisia Viron hintoja ja kuljetusmaksukaan ei sentään enempää, kuin se 15€. Tämän matkan varrella piti ottaa evääksi mystistä Puhakan omena-päärynä-kaurajuomaa, jota ensin yrittivät myydä ilman asiaankuuluvaa pilliä, mutta olin kärppänä. Tosin vasta maksettuani hokasin ja korjasin tilanteen, mutta hei, no damage done. Annoin jopa tuossa yhteydessä 50c kaupan vieressä musisoivalle haitarinsoittajalle.

Näin kuumaksi päiväksi sitä on tullut tehtyä ihmeellisen paljon tuota kantamista tänään! Ja liikuskeltu ja laahusteltu muutenkin. Vielä annettiin kesken kaiken vihje uuden ravintolan avajaisista Kaarinassa, 5€ All you can eat-puhvettista puhuttiin, mutta enhän minä sentään sinne enää kaiken tämän seasta kerinnyt. Katsotaan nyt, jaksanko edes laittaa Electrolux-rilliä päälle. Jos en jaksa, niin ehtii huomennakin kokkailla toki. Katson päivätyöni tehdyksi, kaikki muu on tästedes näiltä osin vain plussaa. Vähän harmittaa se buffet, mutta kaikkea ei voi saada. Huomenna on uusia juttuja.