Vas. jäsenyyteni saa yhä fanaattisempia piirteitä: silmäni ovat punaiset. Verenpurkaumaa on tullut jostakin syystä, ehkä useamman tekijän yhteisestä myötävaikutuksesta... bright, sensitive eyes... mutta tämä on lähdössä itsestään pikkuhiljaa. Näkökenttä on ihan kunnossa eikä satu lainkaan. On vaan vähän hurjan näköistä meinaan! Poppaskonstina voisi litkiä lisää vihreää teetä ja litkiä teepusseja silmämunille. Kai siinä pitäisi jotain positiivista vaikutusta olla.

Tänä iltana jännäämme ottaako kansan julistama johtaja Li varapuheenjohtajaksi Hanna Sarkkisen. Se jo vasta olisi jotain! Lissukka ja rasta-Hanna! En oikein tiedä ketkä tekevät päätöksen, kun en ole ottanut selvää. Kansanedustajat ja valtuutetut? Ynnä muuta ylempää puolueväkeä(ai siis ketkä? en tiedä) Joku mystinen konklaavi? Jäsenäänestystä ei ainakaan ole. Ei kai Li itsekään vaan päätä adjutanttiaan? Hieno jos se olisi Sarkkinen vielä kun puoluekokous on Oulussa. En myös muista onko vassareilla 2. varapuheenjohtaja, onpa kyllä varmaan. Puoluesihteeri pitää myös valita. Saapa nähdä!

Tulevaksi presidenttiehdokkaaksi veikkaan profeetallisesti... Arhista, sama kuin ennen. Mutta se selviää vasta aikain päästä.

Tänään ajattelin ostaa torilta kalaa koska on jo aikakin ja asemapuistossa on ohjelmaa. Täytyy vaan pelata tämä oikein ettei kala pilaannu... pitäisi perhana täyttää "Sloopy" kalalla. Kylmälaatikko nimeltä Sloopy, ei nainen nimeltä Sloopy. Mutta Sloopy on liian iso... olisiko minulla sittenkin vanha kylmäpussi jossain kätkössä? Katsotaanpas. (...) Kyllä vaan sellainen löytyi, vaatekaapin hattuhyllyltä! Ajattelinkin...


---- LISÄYS KLO 15:35 ---


Asemapuiston ohjelma oli peruttu mutta ei se mitään, sillä tultuani kotiin paljastuu että jälleen kerran kaikki kävi kuten olin suunnitellut:


hannali.jpg

VASEMMISTOLIITON UUSI JOHTOKAKSIKKO 2016!