Tarvitsemme lujuutta, emme pelkoa!

Puhuupa Sauli paljon hyvästä ja pahasta. Ovatko asiat todella näin mustavalkoisia? Sellaista ajatteluako kansa tarvitsee? No, varmaan tarvitsee...

Kuulemma paperittomien auttamisesta ei sinänsä tule rikollista ehei nyt sentään, mutta... terroriepäillyn piilottaminen ei myöskään kovin hienoa ole, vai mitä? Ahaa, no eipä niin kyllä. Hyssyttelyä...

Lisää tiedusteluakin on tulossa. Eli: viranomaiset hankkivat sitä tietoa, mitä vailla he ovat tällä hetkellä. No perkele, tuo voi tarkoittaa aika monta asiaa!

Hyvä ei voi olla pelkästään hyvä jos paha tulee, on oltava myös luja... MUSTANAAMIO? Vanha viidakon sanonta ja Niinistö... onko Sauli Niinistö aikamme Mustanaamio suoraan alenevassa polvessa?

Aktiivisesti kentällä ja tapahtumissa mukana... kyllä, hän on Mustanaamio!

Sauli Niinistö lähtee haastattelemaan kirjailija Paul Austeria. Hän tykkää amerikanjuutalaiskirjailijoista! He pilasivat hänen elämänsä. Heidän päähenkilönsä eivät saa selvää itsestään. Eikö Saulikaan saa? No en saa minäkään. Siis Saulista. No, en kyllä itsestänikään. Paitsi että hän on Mustanaamio ja minä olen Orson Flynn. Tästä tähän!