Haastattelutapaamisessa käyty tänään. Nyt vain taivuttelen te-virkailijaa sponsoroimaan välttämättömän työturvallisuuskortin, ilmoitan eteenpäin henkilöstövuokraukselle ja tuota pikaa olen sataman sutkein sälli, ennen pitkää iso kiho telakalla. Siirtelen kaikenlaista materiaalia puolivalmiisiin valtameripurtiloihin ja rakennan mainetta lännen nopeimpana haalaajana ja armoitettuna häslärinä. Mutta vietetään nyt tonttujuhlat ja loppiaiset ensin.

- Haa!

Eduskunnassa oli meneillään täysistunto, jossa kansanedustajat keskustelivat alkoholilaista. Salissa pidettiin illalla ja yöllä puheenvuoroja alkoholin aiheuttamista haitoista. Samaan aikaan liiallinen alkoholinkäyttö johti uhkaavaan tilanteeseen eduskunnassa. Useiden silminnäkijöiden mukaan kansanedustaja Hakkarainen oli voimakkaasti päihtynyt.

Silminnäkijät kertovat, että Hakkarainen oli voimakkaassa humalassa. Kun Päivi Räsänen oli hänen kohdallaan, hän tarttui Räsästä tukasta ja soperteli Räsäsen nimeä. Sen jälkeen Hakkarainen kieputti Räsästä tukasta ympäri.

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen ja alkoi heitellä siellä olleita alkoholijuomia lattialle. Työministeri Jari Lindström joutui silminnäkijäkuvausten mukaan perääntymään tilanteesta, jotta hänen ja Hakkaraisen välille ei olisi syntynyt käsirysyä.

Kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruoho kertoo perussuomalaisten kansanedustajan ja 2. varapuheenjohtajan Teuvo Hakkaraisen suudelleen häntä väkisin eduskunnassa torstaiyönä.

Ruoho oli poistunut täysistunnosta tauolle eduskunnan kuppilaan, kun Teuvo Hakkarainen oli käynyt häneen ahnaasti kiinni. Veera Ruoho oli työtehtävissä täysistunnossa, Hakkarainen puolestaan viettämässä perussuomalaisten pikkujouluja.

– Kun kysyin seuraavana päivänä kymmenen aikaan, muistaako hän mitä tapahtui, hän vastasi ei. Hän pyysi anteeksi ja sanoi, että ei tule toistumaan ennen kuin hän on seuraavan kerran kännissä.

Perussuomalaisia edustavan henkilön vointi muuttui niin huonoksi, että hänen epäiltiin saaneen alkoholimyrkytyksen. Henkilö oksenteli eduskunnan käytävälle, eikä hän pysynyt pystyssä. Samaan aikaan, kun eduskunta äänesti perjantaina alkoholilain hyväksymisen puolesta, talon käytävällä tuoksahti oksennus edellisyöltä.

hakk1.jpg

hakk1.jpg

Hakkarainen vietti yönsä nukkumalla kuppilassa istuallaan...