Siinäpä sitä puheenaihetta taas rupeaa tulemaan tiedostaville kansalaisille: >> ke3.9 klo2100 Hulvaton elokuva gonzo-aktivisteista, jotka käyvät taistoa ahneutta vastaan eri puolilla maailmaa. Tällä kertaa tulilinjalla ovat mm. Bhobalin kaasuonnettomuudesta vastanneet. O: Andy Bichlbaum ja Mike Bonanno, USA 2008 http://fi.wikipedia.org/wiki/The_Yes_Men_Fix_the_World >>

tunnwitsch-normal.jpg

"Päämaja ottaa ensimmäisessä lähetyksessä yhteyden aktiiviseen Turkuun, jossa on jo 900 kerholaista!" Jopas jotakin, turkulaiset ovat hurjina. En lupaa mitään. Bar Kuka on ihan varmasti täynnä hipstereitä sun muuta populaa ilman, että minä vielä siellä tykittelen.

___

Kirjoja

Luen Vierasta miestä, joka tuli taloon. Miten en tätä ole aikaisemmin lukenut. Kirjakaapistani sen kaivoin. Waltari kummittelee.

Alan myös lukea Albert Camuksen(sic) Sivullista, se oli le Monden äänestyksessä kirja numero ykkönen ja ennakkotietojen mukaan eksistentiaalisen tuskan parahduksen pitäisi iskeä sen sivuilta vasten kasvoja, ja lujaa.

Akateemisesta lainastosta haen Kalevipoegin. Siinä varmasti julkeat eestiläiset ja karjalaiset kuvaavat koko rakkaan Suomemme karuksi ja tympeäksi Pohjolaksi, jossa Louhi mellastaa. Kuinka he tohtivat.

Semmoista,

13948930282_9e6cd4604a_z-normal.jpg                         zpa1-normal.jpg