Voisi kyllä tehdä terääkin, että sarkastinen sovinisti nostetaan korokkeelle tarkasteltavaksi.

Kun asiat alkavat kaatua päälle lopussa, tahti tiivistyy. Aina ei voi toimia loogisesti. Koulutyttöjen herkkäpintainen kiukuttelu opettajan sorrosta ja henkisestä väkivallasta alkoi ärsyttää. Itse kukin voi miettiä omia ratkaisujaan elämän varrella.

Raajarikko punikki odottaa vielä vapautusta Venäjältä, mutta turha on toivonsa. Onko nyt niin, että haluamme torjua kaiken sieltä päin tulevan valaistuksen? Koskas joku valpas feministi huomaa, kuinka hän kohteli vaimoaan ja muitakin naisia.

Eilen illalla kaksi upeaa kotimaista naista tarjosi puolestaan loiston hetkiä. Tasokkaita olivat muutkin. Kiintoisaa seurata näiden kykyjen kehitystä tulevina vuosina. Tänä vuonna paneudun kaikkeen paremmin, teen löytöjä.

Muuta ei voi mainita, kun niin vähän on nähtynä. Teutarointi on vienyt kaiken huomion. -Pano

Blogistin puheenvuoro: voi vittu, vaikuttaa siltä että olen tehnyt vast'ikään samaan lukuvalinnan kuin Panu Rajala. Olemme lukeneet samaa tekstiä luult'vasti miltei yht'aikaa. Iljettävää! Nolon tilanteen pelastaa onnekkaasti se, että hän näki ensin televisiosta Vesa-Matti Loirin elokuvaversion ja ilmeisesti hurmioitui siitä ja päätti lukea kirjan, kun taas minulla taas oli omat, huomattavasti kunniakkaammat syyni sen niteen valitsemiseen.

Sakris.jpg






"Oi! Olenko minä samassa kategoriassa kuin Panu Rajala! Miten iii-hanaa!"