On lauantai ja minä hallitsen tätä kolkkaa. Minun on voima ja vastuu... mutta Neverwinterissä mahtiani haastaa ilkiö nimeltään Klauth. Voittaako hänet edes Doppelbock ja Ravager+4? Ei ole edes Sharwynia laulamassa paria biisiä, kun taisin hukata hänen sopimusdiilinsä johonkin. Linu ja vanha varis nimeltä Isabeau d*anjou ovat ainoat liittolaiseni. Voih, olisipa minulla vielä se Ancient Dire Bear, jonka kerran dominoin, ja jolle juotin vielä putelin Bull's Strengthiä. Siitä tuli melkoinen tappokone, meinaan.

http://pingie.debus.free.fr/jeux/neverwinter/aspire/nwn/www.role-expert.com/jdr/nwn/soluce/chap3/boislalune/klauth_mort.jpg Katsokaa Klauthin ranskankielistä mahtia jos uskallatte...!

Karitsaa leivän päälle niin kyllä hyvä tulee! Minä olen Rooman kansalainen ja vaadin orgiat.
Ja jottei totuus unohtuisi,

meme1.jpg

Update: Aaahhahaha, Linu Laneral veti yhtäkkiä jonkun superspellin!!! 475 negative energy damagea Klauthiin! Ja sitten vielä hutkaisin isolla kirveellä armoniskun... KLAUTH ON LYÖTY! Ei helvetti, en uskonut että edes pystyisin tähän! ICH BIN ÜBERMENSCH! Li pisti varmasti Linuun jonkun megakäskyn että use the force, Linu!