Uusi Turun kaupunginvaltuusto kävi ensimmäisen kokouksensa.

"Salamat löivät vasemmalta. Vaalien äänikuningatar Li Andersson osoittautui maineensa arvoiseksi. Hän täytti ilmatilan ja pyyhki konkareilla pöytää. Iskuja sateli, korkealta ja kovaa, kuten lentopallokielellä todettaisiin." Vasemmistoliittolaisia närästi toisen kaupunginhallituspaikan menetys ja se, että kokoomus ”neuvoi” valitsemaan lautakuntiin varapuheenjohtajiksi Raimo Huhtasen ja Sauli Saarisen. Kuntavaalien äänestystulos sivuutettiin suomalla Vasemmistoliitolle  vain yksi kaupunginhallituspaikka. Li Anderssonin esitys valtuustoryhmien välisten teknisten vaaliliittojen kieltämisestä kaatui selvin luvuin 58-9.

Taisin tehdä hyvän valinnan, vaikka tavallaan kotiinpäin kai ehkä vedinkin. Olen ylpeä hänestä, kova ämmä! Tästä blogista tulikin kertaheitolla poliittinen... voi sentään. Vastakkainasettelun aika on NYT! Fight tha powa. Ovat aina siellä tämän kaupungin valtuustossa saakeli ykköspuolueet huseeranneet mielensä mukaisesti kaiken, ja estäneet muiden vaikuttamisen omilla keskinäisillä diileillään. Saavat kenet haluavat minne haluavat käytännössä uhkailemalla. Pirun Turun mafia! Tuleeko vihdoin muutosta? Vai hidastuuko päätöksenteko entisestään, jos mahdollista?

(Tämä ei liity äärioikeistoon mitenkään. Eikä kakkajuttuihin)

Tähän päättyy poliittinen raportti Turusta! Takaisin Pasilaan. PS. Huomenna tulee Albrand...


_________________----------------

Laitetaan nyt samaan syssyyn vielä Vuodatuksen pölhöhkömäinen Facebook-tiedotus:

"MITÄÄN SISÄLTÖÄ EI OLE HÄVINNYT (blogeja, tekstejä, kuvia, lisäsivuja), niiden näkyviin tulemisessa voi kestää, ei hätää! Kuvienlatauksessa on hikkoja. Haku ei toimi (esim. tagien kohdalla) ja widgeteissä/tunnisteissa on erinäisiä cornercaseja. Lisäksi erinäisiä pienempiä ärsykkeitä, mutta näitä kaikkia korjaillaan nopealla tahdilla ensi viikolla! Rauhallista ja hymyilevää viikonloppua, Vuodatuksen pian korjautuvista ärsykkeistä ei kannata ottaa vielä liikaa stressiä! :)"

Eivät maininneet kommenteista, elleivät ne sitten ole "widgettien erinäisiä cornercaseja." Kehitys syntyy muutoksesta ja erehdysten kautta. Joten pian korjautuvista ärsykkeistä ei kannata ottaa vielä liikaa stressiä!!!! :) :) :) Tosin tämä oli näköjään jo 02.02. ja se valtuustokokouskin oli viime kuun lopussa. No, joskus pitää antaa pölyjen laskeutua ennen kuin konsultoidaan Losrandirin näkemystä ja kanavointia.