En suostu enää pelaamaan Wesnothia numeron kanssa ennen kuin se purkaa traumansa pois. Voi olla, että terapia on tarpeen. Tilanne on eskaloitunut, tarvitaan interventio. Joka ikisessä pelissä se saa nyt sappikohtauksen, kun lyönnit eivät osu vastustajaan. Vihollinen taas osuu. Mutta oikeasti nyt, miten se niin voisi olla? Onko nimimerkille asetettu joku kirous häh että tulee hirveästi huteja?

Kritiikin puheenvuoro: numeron pelityyli on kyllä joskus vähän sellainen, että joukkoja tulee "uhrattua" eikä järjestettyä niitä mihinkään tiiiviiseen muodostelmaany saati hyökättyä kunnon ylivoiman turvin oikeaoppiseen päivänaikaan. Siinä on tietysti hyvät puolensa, voi saada kyliä eikä vastustaja saa rauhassa jyrätä jne. Mutta varjopuoli on juuri se, että yksiköt joutuvat osumaan hyvin selvitäkseen hengissä. Sitten kun eivät osu, niin se on morjens jos ei saa perännyttyä. Ja harvemmin saa peräännyttyä kun välillä ne ovat jopa yksittäisinä urpoina sielä takomassa päätään seinään.

No joo, teet miten tykkäät, omakin pelityylini on toisinaan omalla tavallaan päin helvettiä ja virheitä varsinkin aina vaan tulee välillä, mutta perkele, ei kai tässä nyt VOI olla taas joku SALALIITTO juuri SUA vastaan! Simple as that! Like shite!

28aab9fbeb67947af1e7ad17e88bfc85.jpg

numero joka v*itun kerta kun omat joukot eivät osu vastustajaan kelpo osumaprosenteista huolimatta.