tumblr_mbyxdarS5S1qz6f9yo1_r1_500-normal

En sentään ihan moista hedonismia allekirjoittane!

Koska olen nyt virallisesti vauras mies, on tänään käytävä Itäharjulla hankkimassa erinäisiä puteleita, tuotantoeläimen lihaa tacojeni täytteiksi ja kahvia. Hattukaupat ym. keskusta-asiat jääkööt perjantaihin. Organisaatiokaavakkeen marssijärjestystä on muovattu ja sorvattu ja sovellettu. Mitään ei kuitenkaan unhoiteta.

Matlock-Darsteller-Andy-Griffith-ist-tot

Laskujenmaksusavotta ei kirvellyt pahasti, vaikka paljon siihen sisältyi. Tulipa samalla vihdoin ja viimein vaihdettua puhelinliittymätyyppi, itsenäisesti ilman tunkeilevan välikäden julkeaa hipelöintiä. Kätevä tuo edullisimman liittymän laskuri. Nyt pääsee halvalla.

1288541547902-normal.jpg

Ei loju vaatteita hujan hajan lattialla eikä ole likaisia astioita ja kattiloita nurkat täynnä eikä selkäkään enää ole ollut arkana päiväkausiin. Tästä on suunta vain alaspäin! Kiemurrellen alas kaivoon! Downward Spiral! Spiral Pit! Mutta tällä(kin) kertaa aion voittaa... olen päihittämätön. Lisäksi Åbolands Litteraturförening r.f. on valinnut minut suppleantin(varamiehen) kandidaatiksi(ehdokkaaksi) hallitukseensa. Toisin sopivan nuorta ja ohennettua verta johtoportaaseen... varamiehen paikalta voi nuuskia meininkiä ja seurata miten hommia hoidetaan. Joopajoo. Kirjallinen matinea on su 10.3. ja sen jälkeen jotain kokousta asian tiimoilta. Katsotaan nyt, enpä viitsi sitten juuri sitä ennen juopotella, vaikka se arvostusta varmasti toisikin haista vanhalta viinalta ja olla tutiseva zombi, mutta liian raskasta... ei tulisi silloin mentyä laisinkaan.

Kohtapa sitten olemme Riggszin kanssa valmiita rekisteröitymään tälle sivustolle. All aboard tuut wuut! Ylös yhteiskuntaluokkien paluu ja luokkaerot. Älkää naiko säätynne ulkopuolelle!