Katso pakolaisia, sieltä ne tulvii. Mietipä sitä. Katso sinä äärioikeiston sekopäitä, täytyis tehrä jotain. Katso sinä anarkisteja, äärimmäisiä ovat nekin. Pistääkö vihaks melkein? Sinä taas voit katsoa tosi-TV:tä tai Haluatko miljonääriksi-ohjelmaa, aivot narikkaan. Sinä voit olla välittämättä, eipä sitä asiat muutu tai paljoa voi vaikuttaa yksi kuitenkaan. Ihan hyvin on toistaiseksi asiat. Sitä paitsi katso tuota pommitusta, sääkin on ihan ihmeellinen nykyään, sekaisin on vuosikirjat, eipä tässä tiedä mitä tekisi tai mitä mieltä olisi, kun maailma on niin monimutkainen... katso, asuntolaina kutistui taas vähän, saatiin se ja se hankittua, pärjätäänhän tässä vielä, ei aina jaksa valittaa. Ei ainakaan mistään perin olennaisesta, kun suhteellisissa epäolennaisuuksissakin on parantamisen varaa ja niille voi sentään tehdäkin jotain...

Sillä aikaa parin silmänkääntötempun säestämänä esimerkiksi Suomen hallitus, johon soisi sentään jonkunmoisen huomion kohdistuvan koska se on vallassa ja päättää asioista, hämärtää todellisuutta ja tekee mitä haluaa kulissien takana tai sopivasti naamioituna, vähättelee ja suurentelee agendansa mukaisesti, vetkuttelee sopivasti ja kiirehtii oman maun mukaan. Mikä milloinkin palvelee isossa pelissä parhaiten tämänhetkistä alati hieman muuttuvaa Suunnitelmaa, ja tuommoisen oikeistotulevaisuushallituksen kanssa se tietää melko suoraan huonoa ehkä n. 80%:lle(sic!) väestöstä ja ihan ylipäätänsä noin niin kun yhteiskunnan kokonaiskehityksen kannalta. Kohta suurin osa väestä ei osaa muuta kuin tehdä ilmaista työtä globaaleille yrityksille ja vapaa-aikansakin se haaskaa rappioon eikä mihinkään kehittävään(sivistys alas, opiskelu alas, kulttuuri alas, paljon massaviihdettä jonka kuluttaminen tuo paljon rahaa yrityksille ja sellaista hoitaville tahoille, matalakestoista materiaalia lyhyllä käyttöiällä, nopeita virikkeitä ja tyydytyksiä, toisaalta velkaantumista kytkykauppojenkin muodossa muusta puhumattakaan, näin saadaan aikaan kuuliaisia ja nöyriä, kiitollisia lampaita... uskontoakaan ei enää tarvita siihen)

PS. Tiedättekö, miksi Li hyysää thaimaalaisia marjanpoimijoita?

"He ovat nykypäivän torppareita" 07.07.2017

Makes sense! Täytyyhän torpparit täällä Pohjantähden alla pelastaa. VAI EIKÖ MUKA, HÄH? Ei Lissun kohdalla koskaan ole lopulta kyse vieraan kulttuurin nostamisessa oman ylitse tai ekovihreydestä oman identiteetin pönkittäjänä eikä edes jonninjoutavissa pehmeissä arvoissa vaikka siltä voisi kyyniselle näyttää, vaan kyse on edelleen köyhien ikiaikaisesta asiasta, eriarvoisuuden kitkemisestä, kaikkien tasavertaisen aseman turvaamisesta, oikeudenmukaisuudesta reilun pelin henkisesti ja ekologisesta kestävyydestä maapallollamme!