Kah, pitänee kohta käydä ostaa Liiteristä köntti -40% porsastelulihaa elleivät lihamummot ole jo niitä kaikkia raastaneet pohjattomiin lihaholveihinsa. Kurkku tuntuu hieman kipeältä. Kuuma kahvi auttoi, teen lounaaksi purkkihernekeittoa palvikinkkusiivuilla niin auttanee entisestään. Toivottavasti en kovin kipeäksi ole tulossa.

Eilen lähetin kullanarvoisia kirjavinkkejäni pikku kulttuurilehdykän päätoimittajalle. Joka on sattumoisin hallituskollegani yhdistyksessä ja jota näin ohimennen teatterissa viime viikonloppuna. Toivottavasti ne olivat suunnilleen oikeanlaisia ja soveltuvia kun en tiiä millaisia ne aikaisemmin olivat, kun en saanut käsiini viime numeroa, joka olisi kyllä pitänyt alunperinkin toimittaa minulle postiluukkuuni koska se on vähä niinku yhdistysten jäsenlehti MERDE!

Eilen oli muutenkin taidepäivä. Ilmaispäivä taidemuseossa (Ellen Bonsdorff, menikö oikein? Ne luontokuvat oli hienoja) ja Brinkkalan Ullakkogalleriassa(ilmainen aina!) oli todella päräyttäviä Unikuvia. Wuum wuum! Päihdyin niistä ja toikkaroin päihtyneenä noutamaan kaupunginkirjaston varastosta Douglas Adamsin Dirk Gentlyn Holistisen Etsivätoimiston. Holismi, se on hieno juttu. Ihmisten pitäisi ajatella holistisesti.

Minusta ei tullut paperinleikkaajaa painotehtaalle koska niille yhdeksälle jotka paikkaa hakivat henkilöstöfirman kautta ilmoitettiin vain, että painotehdas täyttikin sen paikan omin avuin. Suhteilla ja suhmuroinnilla vähän niinkun... Että turhaan haitte koko paikkaa, jonka olimme ilmoittaneet. Kiva juttu hei kaikille osapuolille!

Nyt sataa aika lailla lunta. Aina se räntäsateen voittaa about sata nolla. Mitäs tässä muuta on tapahtunut ja tapahtumassa? En minä tiedä. Asia kerrallaan. Jee Avernum ja NW, harmi kun ei Wesnoth ota vieläkään toimiakseen manöövereistä huolimatta ja vaikka edistystäkin jo tapahtui. Ai niin, viime yönä tuli katsottua elokuva Jinnah. Oli siinä ainakin C. Leen hieno tiukka puhuttelu fundamentalisti-islamilaisille jonka voin näyttää pyydettäessä.

Sokerina pohjalla teen yleisölleni suuren paljastuksen erään eduskuntavaaliehdokkaan hurjasta menneisyydestä. En mainitse eksplisiittisesti kenestä on kyse enkä muutenkaan pohjusta asiaa sen laajemmin, vaan annan niiltä myrskyisiltä opiskelija-ajoilta säilyttämäni julisteen puhua puolestaan. Päätelkööt keskenään asioita jotka sen osaavat.


karen-li.jpg