Seitsemän tähden liike ei ota ajoissa käynnistyäkseen poliittisen järjestelmän kankeuden takia. Sama kankeus, joka joskus oli puolellamme, on nyt meitä vastaan. Tähtiä kuin Otavassa, poikia on Jukolassa. Meidän on mentävä Impivaaraan ja käännyttävä suoran demokratian tielle ja niin ikään käännytettävä koko Suomen kansa ja sen jälkeen taikka mieluiten tämä jo tapahtuessa levittävä myös ulkomaille. Meidän on levittävä kuin kulovalkea, sillä aika on käsillä. Aamurusko on jo kaukaisuudessa kajastanut.

On tärkkelyksen aika, ja se tärkkelys lähtee sieltä mistä kaikki oikea kehitys on peräisin: kulttuurista ja sivistyksestä. Se ei laskeudu korkealta eikä nouse alhaalta, vaan juuri sieltä missä ihminen on. Mutta missä me valitsemme olla? Me olemme kuin olemmekin korkealla, meidän on oltava vuoren huipulla, ja sieltä julistamme jylisten iskulauseemme! On tärkin aika!

Jokaisen yksilön on itse tunnettava sisällään tärkkäämisen kutsu. Suomujen on pudottava hänen silmistään ja hänen on nähtävä ja koettava, kuinka kaikki hänen ympärillään ja paljon myös siitä joka on hänen sisällään tarvitsee perusteellista tärkkäystä. Me olemme vajonneet ali-ihmisiksi juuri kun meidän tulisi ehdottomasti nousta yli-ihmisiksi! Näennäinen edistys on taannuttanut ihmisen ja ottanut isännän paikan, joka sille ei millään muotoa kuulu mutta joka silkan henkisen laiskuutemme ja apinamaisen mukavuudenhalumme vuoksi on salakavalasti sen paikan anastanut! Muutoksen on lähdettävä jokaisen sisältä. On herätettävä se liekki, joka ihmistä aina on nostattanut ja puhdistettava sitä liekkiä tukahduttavat karstat ja kuonat. 

Vaikka ihmiskunta on tehnyt paljon, valtavasti on tekemättä, koska ihmiset ovat keskittyneet lähinnä vääriin asioihin. Sanon sen uudestaan, ihminen ei ole tämän vuosisadan aikana kehittynyt eikä tullut paremmaksi. Hän ei tajua olevansa palvelija ei-millekään, yhteiselle hyvälle jota ei ole olemassa, rahan orja, ja vieläpä yleensä siinäkin huonosti toimiva koneenrakkine. Ihminen on orja itselleen... Ihminen toimii huonosti kun sillä on vajavainen asema ja paikka ja sen sielu on kahlittu salaiseen limboon. Ne, jotka tällä hetkellä toimivat huonoimmin, heissä on vielä eniten ihmisyyttä ja yli-ihmisyyden potentiaalia jäljellä ja heistä kumouksemme ensi askeleet. Tämä on paradoksaalista, koska meidän elämämme, olemisemme ja yhteinen kokonaisuutemme on tällä hetkellä suuri paradoksi ja julma vitsi.

Saavutettua tekniikkaa käyttääksemme tarvitaan yli-ihminen. Kun meistä tulee yli-ihmisiä, vasta silloin voimme valjastaa käyttöömme koko maailmankaikkeuden tuhoamatta itseämme.

On tärkin aika! Niiden, jotka nykyään yleensä puhuvat ryhdistäytymisestä ja itseään niskasta kiinni ottamisesta, heidät on pakotettava astumaan ulos sokeudestaan ja tekemään itse, mitä he saarnaavat mutta käyttävät sanojaan tyystin väärässä merkityksessä. Ensin tärkkäämme lähinnä ihmisarvoista sielua sijaitsevat, sitten alamme tärkätä Babylonin porton uskollisia vasalleja ja tässä sairaassa järjestelmässä korkeaksi mielletyn aseman haltijoista. Emme puhu edes samaa kieltä, joten heille on opetettava uudet merkitykset ja arvioitava heidän kanssaan uudelleen kakki arvot. Itsehän olemme sen jo pitkältä matkaa tehneet, mutta heidät on saatava ymmärtämään!

On tärkin aika, ja meidän on painettava pamfletteja, pieniä ja suuria ja kaikissa sateenkaaren väreissä, suoraan epäihmisten otsalohkoihin! Eteenpäin, kohti loputonta voittoa!