Neljän Hornetin laivue lensi juuri tästä yli. Karjalan lennosto suojelee minua...

Onko tästä blogista tulossa viikottainen katsaus? Maanantaisin ilmestyvä tietoisku ja Lossiemouthin virallinen tiedotuskanava? Mitään emme lyö lukkoon mutta juuri siltähän tuo tällä hetkellä vaikuttaisi.

Kahden viikon päästä on aika Nilsiän oikeusaputoimistoon koskien erään henkilön irtisanomisajan palkkaa. Tänään haen Juankosken nimismieheltä kaukaa Turusta asti saapuneen uuden henkilökorttini, koska en kehtaa enää tämän enempää käytellä sitä 13 vuotta kadoksissa ollutta passiani, joka viime viikolla löytyi ihmeellisesti wanhojen matkatavaroiden joukosta. Huomenna tapaan ensi kertaa sen tätini, joka elelee pahassa vammaisuudessa ja joka aikoinaan joutui jo kovin nuorena hoitopaikkaan. Eipä hän kovin paljon tätä maailmaa ymmärtäne. Lisäksi tahtoisin joku päivä soutelemaan.

Kova kuin kivi (True Grit) 2010 oli kelpo leffa kuten etukäteen ounastelinkin, piti jo aikoinaan katsoa se mutta vasta nyt tuli katsottua, kun näyttivät eilen Neloselta. Rocky-leffat jatkuvat maanantaisin ja Clinttarin Nelson Mandela-leffa tulisi myös. Mandelaa ei siis suinkaan näyttele Eastwood, vaan se yksi saunakaverinsa. TV-sarjoja jaksan satunnaisesti. En voi katsoa sitä elokuvaa jossa Michelle Pfeiffer on Mölö-Ashton Kutcherin kanssa, koska ajatuskin on suuri kauhistus... Tex Willereitä piisaa tässä talossa, mutta Kristoffer Kolumbuksen lokikirja on puisevaa luettavaa. Väinö Linnan Päämäärä olisi tuossa.

Täysihoidossa elostelu on taloudellista. Mikäpäs tässä!