Karmeita kirouksia luettelin kuin näin tämän:

Käyttökatko asiointipalveluissa sekä ajanvarauspalvelussa 12.10. klo 06.00–17.00. Henkilöasiakkaan, työnantajien ja yhteistyökumppanien asiointipalvelut sekä ajanvarauspalvelu ovat pois käytöstä 12.10. klo 06.00–17.00 päivitystöiden takia. Pahoittelemme häiriötä.

Nyt niillä jo toisen kerran on helvetin käyttökatko juuri silloin kun minä kerran kuukaudessa toimittaisin tätä asiaani koska sen toimittamisen päivämäärä on tasan tänään! Onko tämä jotain vittuilua, häh? Olisin halunnut saada tämän heti pois alta! No, eihän sillä sinänsä ole mitään merkitystä että joudun pidättelemään iltaan asti. Aikamoista härnäämistä vaan, että aina kun haluaa asioida niin onkin juuri silloin asiointitauko. Otan sen henkilökohtaisesti! Heti aamusta nousee ärsyyntyneisyys

Huomasin myös äidillistä opastusta vuodatuksessa:

Et ole vielä saanut yhtään kommenttia. Kommentoimalla muiden blogeja rakentavasti ja hyväntuulisesti saat todennäköisesti myös itsekin enemmän kommentteja!

Muistakaa tämä neuvo, hyvät blogaajat. Olkaa rakentavia ja hyväntuulisia! Viekää tämä filosofia myös muualle, bittivirtojen ulkopuolelle, toteuttakaa sitä elämässänne! Saatatte pelastaa ihmiskunnan.