Edellisestä blogauksesta: ehkä sitten ensi vuonna...

Vappuaatonaattona osallistuin yliopiston valtaukseen. No, käymällä siellä ja kuuntelemalla puheenvuoroja ja keskustelua. Ja juomalla kahvia ja teetä. Kyllähän se lasketaan. Ei kai aina tarvitse riehua?

Vappuaattona lähdin kaupungille kolmen maissa siivottuani, järjesteltyäni ja raivattuani kotona... ja syötyäni savusilakoita samalla kun seurasin Paavo Arhinmäkeä Ykkösaamussa, eli Ykkös-Arhista. Mitähän siellä vassariliitossa on kulisseissa tapahtunut, hmm... kaupungilla revin irti aitaan unohtuneen Vallatkaa Yliopisto-lakanan, se on nyt muistonani! Hömm. Lilja-patsaan päässä oli pyöräilykypärä. Join kaikessa rauhassa ostamaani maitokahvijuomaa kun Turun Jätehuollon lava-auto porhalsi vierestäni swing-musiikkia soittaen, lavalla lauma lakkipäitä toivottaen: Siistiä vappua! Senkin ryökäleet!

Lakitin itseni Vartiovuorella ja poltin viimeisen Ecuador Mehari's-siggeni. Siellä oli 5000 ihmistä. Siskoni kuitenkin sattumalta löysi minut ja sanoi että näytän viikingiltä. Koitin kähveltää ilma(kaasu)pallon kummipojalle, mutta tulin kuulemma 3 sekuntia liian myöhään, kaasu loppu. Ensi vuonna sitten... Paukutimme kuitenkin parit paukkuserpentiinit. Kävin Kårenilla, nimeni löytyi listasta, mutta tarjolla ei tuntunut oikein olevan muuta kuin ahdistavaa jonotusta. Tuntui lähinnä, ettei olisi viitsinyt olla siellä vaikka palkka juoksisi koko ajan. Joten tulin nyt kotosalle taas. Tulipahan kokeiltua eipä siinä. Jospa söisi pitsaa, joisi vapun kunniaksi psykedeelistä raparperi-marjajuomaa ja pesisi lattiat?

Osa II 24 vuorokauden* sisällä, lupaa Bruno!

*joo, olen vähän väsynyt? puutunut? nuutunut?