Tällä viikolla ilmataan patterit ja käynnistytään hitaasti. Ja laitetaan savipadassa makkaramuhennosta(punakaalia, sipulia, porkkanaa, herkkumakkaroita...) vaikkapa jo huomenna. Rahaisat tukipaketit ovat jo tulossa vuokranmaksua ja muuta hölmöä varten. Savimuhennosta! Savista makkarmuhennosta!

Eilen olisi ollut filocaféé mutten käynyt. Olisiko pitänyt? Lupaan käydä ensi kerralla! Ens viikon keskellä. Ja makkarapatakin olisi ollut oiva sunnuntairuoka! Taas yksi sunnuntai siis pilalla. Mutta menetimmekö todella mitään merkittävää? Ehkä emme sittenkään! Ei saa olla liian kankea.

Näpyttelen ulkoa lasten keinualueelta, olen siis giant in the playground. On hyvä ilma ja lapset siis piilossa. En minä lapsia näpelöi! Jos kävisi metikössä mussuttamassa vähän marjoja. Eheyttävää, sellainen. Mielikin päiväkin se meni jo, eli keruuretken aika taas. Tilaisin suppilovahveroita tällä kertaa, arvon muori. En tee varastoja koska en luota tulevaan.

[23:35] <Lossie> Itsensäpaljastaja jäi kiinni Helsingissä – pakeni poliisia #andtarmeniin
[23:36] <Lossie> Poliisi tavoitti itsensäpaljastajaksi epäillyn miehen, mutta tämä päätti kuitenkin useista käskyistä huolimatta ruveta irkkaamaan.
[23:36] <Lossie> Miehelle kirjoitettiin sakko ja tapauksen rikosnimikkeenä on sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen ja internetin häpäiseminen.
[23:37] <Lossie> Poliisin mukaan epäillyn tuntomerkkejä vastaava mies oli nähty aiemminkin paljastelemassa itseään ohikulkijoille ja häröämässä #andtarmen-kanavalla.