Pamahdin hereille viideltä kun olin nähnyt unta, että jossain toimistossa teimme riemastuneita aaltoja pihalle ilmestyneelle jättimäiselle mustesuihkutulostimen replikalle, jonka joku asiaattinen äijä oli sinne pystyttänyt ja tämä mies tykkäsi kovasti huomiostamme. Ei mokomia houreita viitsi enempää nähdä.

Päivällä otetaan työnhakuvalmennuksessa tietokoneet käyttöön, illan tapahtumana on kirjailijailtama jonka yhteydessä pitää toimittaa kirjahempukalle häneltä minulla lainassa olevat arkiston avaimet. Välissä on neljä tai viisikin tuntia luppoaikaa joka pitäisi käyttää jotenkin. Ei olisi kyllä kannattanut nousta näin varhain, nukahdan vielä kesken luppoajan jos käyn kämpällä. Toisaalta, sehän olisi vain hyvä torkkujen paikka. Ehkä siis käyn kuitenkin silloin vaan kotosalla jos en muuta keksi.

Hitsi kun eilen se valmennusmies mainitsi että koska joillakin on vanhanaikaiset asenteet niin kannattaa hakemuksessa pistää suorittaneensa asevelvollisuuden eikä mainita sivaria erikseen. Olisi ehdottomasti pitänyt kysäistä, että entäs jos palveluspaikkana onkin ollut vaikka ministeriö tai vastaava, voisiko se olla parempi meriitti kuin joku vekarajärven jäkärä jos vaikka toimenkuvakin on ollut haettavaa paikkaa likellä... nooh, ehtiipä tätäkin yhtä käsitystä julkisesti kyseenalaistaa vielä jossakin yhteydessä, vaikkei tällä kurssilla tilaisuutta enää tulisikaan.

Toisaalta, jos olisin nostanut käteni ja kailottanut "Kuules ny ****, entä jos sivarissa palveluspaikkana on ollut vaikka jokin ministeriö ja toimenkuvakin siellä on sattunut vastaamaan haettavaa paikkaa jossakin määrin, eikös se nyt ole parempi homma siellä ansioluettelossa kuin jokin jääkärinä kykkiminen?" niin olisi suosioni saattanut vähän laskea, nytkin haastattelutehtävässä se ammattikoulupohjalta ponnistava ahtaajaparini esitteli minut muistaakseni "nuorena herrasmiehenä" ehkä pikkuisen hassuun sävyyn...

Nyt katson Sharpe's Regiment. Vau, tässä jaksossa näyttelee itse Caroline Langrishe! Ai kukako? No, jos ette muista kuka on Charlotte Cavendish, niin syyttäkää itseänne, johan teidän on aika hävetä... ainakin se nainen valitsee miehensä hyvin...