Myöhästyin tapaamisesta Logomon teatterissa, kun piti etsiä avaimia niin kauan ennen kuin pääsi lähtemään ja muutenkin oli hämminkiä ja virhearviointia... haahuilin ja kirmailin siellä aulassa aikani mutten tunnistanut ketään, ja ajattelin jo, että muut ovat jo paikoillansa salissa ja käännyin pois ja hipsin ulos, meni näytös sivu suun... mutta joku kipitti perääni ulos ja kysyi, olinko tulossa heidän mukana. Kyllä vaan. Kaikki kävikin hyvin. Kerroin mitä halusin väliaikavälipalaksi ja jostain syystä minut vielä paikkalippuistutettiin yhden sellaisen pimun viereen, jota olin kyllä jo vähän katsellut aikaisemmassa yhteydessä... mistä he sen tiesivät? Bingo! Wooster! Jeeves!

Näytelmässä Robin Hood pisti papin roikkumaan ylösalaisin niin, että näytti ihan, että se hirtettiin munistaan. Olikohan se tarkoitus? Pappi vielä huusi sieltä, että auttakaa perkele joku! Ei auttanut... yhdeltä leikattiin kieli irti ja myöhemmin se tapettiin ja Hoodikin tappoi Nottinghamin sheriffin miekalla. Tämmöistä näytetään lapsille! Juhanakin halusi mennä naimisiin veljentyttärensä kanssa? Sitten vanhempansa Juhanan kynsissä menettänyt poika kysyi metsän vihreältä ukolta(?), onko äiti nyt Jeesuksen luona... ukko vastasi pienen tauon päästä että hän on esi-isien luona(!) ja toteutti 3 toivomusta. Lopuksi Rekku Leijonamieli pelasti tilanteen mutta Robin Hood ei halunnut mennä naimisiin kirkossa... vaan metsässä! Ei olleet kirkko ja kristinusko ja patriarkaatti jne hyvässä huudossa siinä näytelmässä. Niin ne ajat muuttuvat... hyvä niin... välitauolla oli mukava juoda kahvia ja vähän koittaa jutustella yhden sellaisen pimun(otetaan käytteen lyhenne YSP. kertoili jostain Humalistonkadun teattereista, onkohan tuo nyt karveperseduunari vaiko peräti humanisti? Hmm!), ja muiden kanssa. Sitten näytelmä jatkui, tokan rupeaman päätteeksi kaikki loppui aikanaan ja pokkasivat ja taputettiin.

Hain takkini, hiippailin ulos parkkipaikkoja kierrellen, ja marssin rautatiesillan yli kohti pyörääni. Mutta takavasemmalta ilmestyikin suorastaan ihmeelliseksi yllätykseksi YSP vielä ja tiedustelin häneltä kaikenlaista seuraavasta TST * -ryhmän tapaamisesta josta nyt en aiemmin ollut niin kiinnostunut ehkä ollut... Tämän kuun lopussa, ehdin siis käydä Savossa välissä. Jeps jeps, sinne nyt huomenna siis.

* TST on tietysti Turun Seudun Työttömät! Hå hå håå! YSP on Ylen Sievä Pimu !!!EIKUN Yksi Sellainen Pimu.