Tämä on organisaatiokaavake.

Minulla on vahvistava viikonloppu saunomisen ja hyvän ruoan merkeissä takana, joten aion panna parastani.

Tämä on toimintasuunnitelma.

18.02. maanantai

Haen Pelastusarmeijalta leivät pakkaseen, niiltä liikenee aina isot kontit ylimääräistä leipää, sen saa hakea jonon ohi ja sitten on taas varastoa pakastimessa niin ettei tarvitse leipää ostaa vahingossakaan. Tämän jälkeen käyn Lidlissä nappaamassa tarjouksia ja muuta mukavaa. Avernumia, laiskaa työnhakuilua. Sähköpostit, etanapostit yms. katsastetaan.

19.02. tiistai

Siivouspäivä. Järjestelen hujan hajan olevat vaatteet ja tavarat, putsaan vaikkapa lieden. Jotain sellaista. Avernumia, laiskaa työnhakuilua. Kaikenlaista.

20.02. keskiviikko

Tilipäivä, no joo, tukipäivä whätevör enihau baidövei. Sen kunniaksi voisi käydä Keskustassa. Katsella päähineitä ja ostella puteleita. Haluan uuden hatun, ja hatun alle huumausta sekä nostetta. Sitä ennen kuitenkin laskujenmaksusavotta.

21.02. torstai

Voimailua, kenties jopa punnerrusta. Lisäksi mitä nyt kynnelle kykenee. Avernumia, laiskaa työnhakuilua, numeron pikkupelejä. Varmaan lisää siivoiluakin.

22.02. perjantai

Illalla kutsutaan Albrand kylään. Pub Bremer ja joku kebab mielessä. Sitä ennen kenties rehvakas kierros Itäharjun kautta, mietteliäs kävelylenkki. Viimeiset tilannekatsaukset kurin ja järjestyksen ja julkisen elämän maailmaan. Tai jotain. Suunnitelmissa omaelämäkerrallinen Albrandin youtubevideot vol. 2-kirjoitus.

23.02. lauantai

Koetetaan hillitä Albrandia, mutta kun on kyllin kärvistelty niin noustaan vedellä laimennetulla viinillä. Suunnitelmissa autobiografinen Albrand's Breakfast of Champions-kirjoitus.

24.02. sunnuntai

Minun nimipäiväni. Suunnitelmissa autofiktiivinen Albrotin ja Albrechtin delirium-uroteot-kirjoitus. Juomaa pitäisi vielä olla tallella nimipäivän kunniaksi. Oikeasti! Katsotaan nyt.


Kenties johonkin väliin saisi ympättyä myös hieman esim. kulttuuritapahtumaa... sekä lämpimiä voileipiä eli lämppäreitä, isoa paahtisleipälämiskää kuuluisaan voileipägrilliini siis, ja ehkä joku luonteikas rautapataruoka.