Leppoisan kehdon ylläpitäjä saapuu Turkuun 21. päivän elokuuta iltapäivänä. Häntä odottavat ainakin pullo Tasavaltaa, puoli lavaa keskiolutta(luultavasti Koff) ja virkaheitto kirjallisuustieteilijä. Tarkoituksena on viettää haahuilevaa piknik-elämää pitkin joenrantaa ja keskustan laitamia. Mukana menossa on oivallinen kylmälaukku jonka työnimi on Sloopy, mutta rakas lapsi voi matkan varrella saada vielä monta nimeä. Se on kannettava kenttäkeskusta, muonavarasto ja moraalinkohottaja. Varsinainen päämajamme on tietenkin The Cämppä jonka porttiin molemmalla retkikunnan komentovaltaisella jäsenellä on avain ommeltuna ihoon kiinni. Rakennamme sinne tarvittavat punkkajärjestelyt.

Retkikunnan vieraskomentaja tuo mukanaan itämaan eksoottisia kaukoruokia. Oletettavasti myös retkikunnan kotikomentaja tarjoaa jotakin paikallista herkkua Cämpässä, näillä näkymin margariinia, kraanavettä ja vessapaperia.. mutta olemme luottavaisia sen suhteen, että varastot saattavat vielä kohentua viikolle 34. Talolla on sentään tarjota internet, keittiö, kahvinkeitin, WC-tilat, katto pään päälle, seinät ympärille, kaapillinen lukemista ja siunattua lepoa. Uskoisin, että lähempänä siunattua ajankohtaa pitää vielä hankkia säkillinen perunoita ynnä sen sellaista.

Toivomme säiden suosivan mutta on syytä varautua olemaan lannistumaton, vaikka välillä sataisikin. Saatamme harhojemme vallassa kohdata myös naisia ja tyttöolentoja. Näihin on suhtauduttava asiaan kuuluvalla pieteetillä. Toivoakseni minun ei tarvitse käydä yksityiskohtiin. Itse asiassa naiset ovat jo tilauksessa. Taivas meitä auttakoon, puolin ja toisin. Ajankohtaisia tapahtumia kaupungilla en ole tutkinut mutta tällaisiakin saattaa olla. Ilmaiskonsertti tai vastaava saattaisi nimittäin sopia oikein hyvin seikkailujemme sivuponnahduslaudaksi jos hyvin osuu.

Aatteemme on tutkiva gonzoterrorismi ja uskontomme on huru. Alkuun on alle kaksi viikkoa. Valmistautukaamme.