Arki alkoi tänään, silti kävin tuopilla toverini "teologisen gigolon" kanssa, Sir Einossa, kun eräs terassi ei ollutkaan vielä avattu. Mielenosoituskulkue meni samalla esplanadia ylös varmaankin eduskuntatalolle. Sitten kävimme Rikhardinkadun kirjaston kautta, jonne palautin Thomas Mannin. Tuttavastani tulee kuin tuleekin hyvää vauhtia kandidaatti, ja sivari. Ihan kuin hänellä olisi jokin esikuva...

Entä muut? Naatukka on saanut lapsen, onnea koko suvulle. Sivaria hänestä ei tule, tiedä mitä muuta. Varmasti vaikka mitä. Hänen kalaurotekonsa luovat koko ajan inspiraatiota. Kontraan savustamalla?

Lombardisesta esitaistelijastahan on tullut suomenmestari ja manageri. Hänen on hyvä tietää, että minulle anniskeltiin kirja jossa on viikinkien sananlaskuja. Mutta hänhän tietää jo. No nyt tietävät kaikki. Hän tahtoo myös pelata pelejä, mutta hitto...

Joitakin kontakteja tulee kai olemaan Helsingin seutuvilla pitkälti koko kesän, heidän kanssaan tahdon syödä ja juoda. Muotojahan on monia. Niitä en nyt luettele. Muistuttakaa joskus.

Niin, työpäivä jäi hiukan lyhyeksi tänään kun ei tehtäviäkään pahaksi kasaksi asti. Aivan hyvä työpäivä se silti oli, toki tarpeeksi hommia tuolle päivän pituudelle. Kekkonen aiheutti dilemmoja. Åbo Akademi näköjään kirjeitse tässä ja tänään muistuttaa minua  alumnitoiminnan mahdollisuuksista.