Ukonpäivät ja Akanpäivät sun muut temmellykset ovat ohi, oikeastaan varsinainen kesäkausi alkaa juuri nyt. Erkki Tuomioja varoittaa vaaran vuosista ja paljastaa suurimmat munauksensa. Kuunnelkaa ja lukekaa Erkkiä, hän on viisas mies ja humanisti. Kuten myös Paavo Väyrynen, josta leivotaan unilukkaria Suomen kansalle.

Ti-Su olin Savossa, Kuopiossa, Juankoskella. Vuotjärvi antoi kaloja uistelevan lasikuitupartiomme kolmelle katiskalle, tuli syötyä ja saunottua ja Juanlammessa uitua ja kuunneltua tarinoita ja väänneltyä ja käänneltyä ja leppoisasti oltua jes jes joo! Ei ryyppeemistä, possut. Ylellisiä viihtyväisyyksiä savolaisten kaupungista kyllä tarvittiin, kuten museo, tietysti lihapiirakoita ja messevä italilalainen ravintola lounasaikaan. Niin, ja Onnibus se kuljetti taas. Oli myös Savo-Karjala-yhtiön Kuopio-Juankoski linja, johon jouduimme kerran turvautumaan, joka taksaltaan korkeampi kuin Onnin Turku-Kuopio. Ratin takana oli Donald Trump - kirottuja olkoot hänen pissaleikkinsä - joka vaihtui Siilinjärven kohdalla lennosta Nilsiän öljyshekkiin, kirottu olkoon hänen voiteluaineensa. Mutta vauhti kiihtyi hyvästi ja matka taittui. Leikataan tästä.

Nyt kuhisee turkulaisia toreilla ja... turuilla. Täällä Hämeentien varressa on vesi mahd. poikki klo 09-15. Jotain huoltavat ja korjaavat ja rukkaavat. Lisäksi katu on kaivettu auki, taitavatpa liittyä toisiinsa. Taas on keploteltava. Asioita on askaroitava ja hommia hoidettava. Sopivassa tahdissa, jos sopii. SNAFU = Situation Normal, All Fucked Uppsala. FUBAR = Fucked Up Beyond All Recognisition. Summer in the city!

PS. Kaasunaama taisi taas tappaa itsensä