Sakki hampuuseja eteni polkua pitkin jonossa kohti mantujamme. Loikkasin puusta, kolkkasin kaikki ja viskasin Niskakoskeen. Söin aamiaista ja rakensin hirsilinnan. Joutessani pyydystin seitsemän metsoa, kaksitoista pyytä ja eksyneen ilveskissan. Viritin koko Saimaan kokoisen verkon ja nostin sampea ja pallasta talven varalle. Pikkukalat syötin mierolaisille. Hirsilinnani saunan lämmitin tervaspölkyillä ja dynamiitilla. Kesytin vaeltavan mustangilauman ja kengitin sen. Keksin ikiliikkujan ja uuden Nokian. Kiipesin maailmanpuuhun ja vetäisin taivaannaulan katosta ja nyt kuljeskelen naula päässä pitkin tiennarta.

Kaivoin tunnelin Kiinaan ja tein kansasta onnellisen. Lensin avaruusraketilla Venukseen ja imaisin keuhkoihini väkeviä kaasuja ja palasin komeetan selässä takaisin. Estin kolmannen maailmansodan jäädyttämällä pahat miehet karboniittiin. Musta aukko paiskasi tappajameteorin törmäyskurssille planeettamme kanssa mutta irvistin niin, että se syöksyikin aurinkoon. Rakensin aikakoneen ja pelastin Aleksandrian kirjaston sekä toin Hypatian nykyaikaan. Kehitin uuden ruokalajin, joka suo täydellisen ravintopohjan kenelle tahansa ja jota varten tarvitaan vain merivettä, hiekkaa, ruohoa ja Losrandirin Aromipesä. Olen oppinut parantamaan syövän ja idiotismin. Keksin maailman hauskimman vitsin, jonka kuultuaan kuolee kuka tahansa nauruun, ja musiikkikappaleen, jonka kuuntelemalla ihmisestä tulee yli-ihminen. Semmoista viime aikoina.

Ehtoolla tanssiaisissa lauluääntäni kehuttiin niin, että minut kiinnitettiin Weimarin oopperaan hurmattuani ensin Monte Carlon hovin. Briljeerasin ja elostelin, liikunnakseni hutkin moukkia ja plebeijejä timanttikahvaisella kepilläni. Ilveskissani söi hovimestarin. Esitin myös Paganinin vaikeimmat soolot aidolla Stradivariuksella ja tein saunasolmun vallasväen ihastukseksi. Paljastin Härski-Houdinin vaikeimman tempun ja paistattelin suosiossa kuin kekkulien kuningas. Aiheutin myös skandaalin ja diplomaattisen selkkauksen, mutta loppupeleissä ne vain edistivät maailmanrauhaa ja ihmisten hyvinvointia sekä kulttuuria ja ilmastoa. Lopulta ratsastin mastodontilla auringonlaskuun pelaamaan agaria.