Viikko alkaa juhlallisesti YK:n liputuspäivällä. Tähtäämme jo rauhassa valmistellen perjantaiseen toiseen käyntiini varvaskaupassa, ja lauantaisiin Helsingin kirjamessuihin. Tuoksi perjantaiksi pitää keksiä Helsinkiin iltapäiväohjelmaa, siis tällä kertaa jotain muuta kuin tuoppihin tiirailu. Uumoilen näyttelyitä tai kenties elokuvaa. Jossain tulen syömäänkin ja hyvällä ilmalla voisi vaan istua puistossa lukemassa.

Lauantain messuilla taas voisivat kiinnostaa lähinnä Schildtsin kauhujuttu, Claes Andersson, Riikka Pulkkinen, Jens Lapidus, Söderströmsin Hemingway-juttu, ehkä Röyhkä, Söderströmsin TOINENKIN juttu, ehkä Tuomas Kyrö, miksei Matti Hagman, Kaupunkilaiselämää-valokuvanäyttely, Call it a day-sarjakuvanäyttely ja ehkä muitakin näyttelyitä. Onhan siellä sitten myös Panu Rajala: Naisten mies ja aatteiden... kohteita riittäisi illemmaksikin mutta kun tulee jo ruuhka-ahdistus, ihmisvilinäkammo ja nälkä. Ravintolapuoli tulee olemaan sennäköinen, että aiemminkin on ollut jo tarkoitus käydä tällaisessa rehdissä paikassa, jospa tällä kertaa mahtuisi. Koska pöytävarauksia varten tulisi olla isompi liuta tilaamassa, pitää ehkä vaan ajoittaa aikaisempaan jottei tungosta vielä olisi.

naat, tule pelaamaan yhtä kampanjaa kanssamme. Siinä saa ukoille vaikka mitä erikoisominaisuuksia ja se on hirmu hauskaa.

Puoli kahden päivitys! Kauppamatkalla törmäsin isääni. Sillä oli tyhjä kassi kädessä ja joku röhjö otsassa. Kaatunut kuulemma sängystä jonkin päälle. Kaipa sillä oli rahaa kauppareissuaan varten ainakin, en tajunnut sitä kysyä mutta kai se saa tälle ovelle tultua jos tarvii jotain, toivon. Katsoin kurssi-ilmoittautumiset ja poistin sen joka alkaisi marraskuussa. Silti tehdään mitä voidaan kun voidaan.

Lopuksi sitaatti "Aikaisemmista presidenteistä ainakin Pehr Evind Svinhufvud, Kyösti Kallio ja Juho Kusti Paasikivi ovat toimineet maatalousyrittäjinä. (...) Tuskinpa toimintaamme liittyy sellaisia sidonnaisuuksia, jotka estäisivät meitä jatkamasta yrittäjinä sen jälkeen kun olen tullut valituksi tasavallan presidentiksi." (kursiivi minun)