ygritte-normal.jpg  So it goes.

Perjantai 13. ja täysikuuta. Huomenna pesen pyykkiä.

Ohhoh hoh... laitetaan samaan syssyyn päivitystä lauantainkin osalta. Ygritte hiljensi. Kohta siis pesen nuo pyykit, jotka äsken survoin jo valmiiksi kassiin. GoT:ta on siis tullut seurattua vaikka vähän myöhässä aikataulusta liian aurinkoisuuden vuoksi joka tappaa katsomismahdollisuukseni huonon näytön ja sarjan pimeyden takia, El Aurens on vihdoin ja viimein melkein lopussa, siitä mainitsen vielä jotain erikseen, ja Fargo (leffa!) pitää ladata uudestaan, koska tuo olikin espanjaksi perkele malditos hijos del perros sacramento telemundo gringos locos madre mia. Väliäkö tuolla kun tulee pari megaa sekunnissa. Sitten voi siirtyä Fargo-TV-sarjan pariin. Laatuleffahan tuon on oltava, maineen ja alkuintron perusteella. Kaipa se uusi sarjakin. Olen taas tilapäisesti psyykkisesti terve, koska kahvi maistuu hyvältä ja energiaa on. Punon suunnitelmia ja jopa toteutan niitä ja uskallan lukea sähköpostit. BF Viet sujui välillä aika hyvin äsken.

Nyt se jo tuli. Palataan astinlaudalle.

Hyvin pyörii. Vieläkö minun pitäisi palata alkuviikkoon? Kirkon liepeiltä kaljapäissäni löytämääni kissaystävään jolla oli pikimusta turkki ja isot vihreät silmät ja jonka nimeksi tuli Kärkäs Kata? Äh mitä hittoja, pysytään nykyisessä ja tulevassa.

PIKALEFFARAATI

Ohhoh hoh... hyvähän se Fargo 1996 oli. Tykkäsin poljennasta eli pacingista ja leikkauksesta. Aika originelli ja epätavallinen se oli myös moneltakin osin, mikä on aina kiintoisaa. Loppua kohti mustaa huumoriakin. Tunnusmusiikista tuli koko ajan mieleeni Sinergyn Laid to rest. Mitä lie wanhan ajan kappaletta sitten oikeasti muistuttanee. Sitä uutta Fargo-sarjaa sitten jossain vaiheessa... toivottavasti siinä on yhtä epätavallinen tunnelma