Heinäkuu, minun kuukauteni.

Hallitusparadoksi

Ihan siedettävä ajatus olisi, että hallitus joutuu tekemään kipeitä mutta tärkeitä päätöksiä, varsinkin verraten kovina aikoina. Tällöin järkevät ihmiset purevat hammasta ja mukautuvat, he ymmärtävät. Vastustusta tulee heiltä, jotka eivät tarpeellisuutta näe. Tällaisina aikoina on paras odottaa kärsivällisesti. Nyt meillä tämän sijaan on käsissämme halitus, joka tekee kipeitä ja sietämättömiä päätöksiä verraten helppoina aikoina. Vastustusta tulee järkeviltä ihmisiltä, jotka näkevät kuinka lyhytnäköisiä, lapsellisia ja haitallisia ne ovat. Mukautujat ovat ääliöitä, joiden mukaan hallitus on päätöksensä alkujaan tehnytkin saadakseen näiltä saamarin taulapäiltä kannatusta. Tällaisessa tilanteessa on syytä siirtyä suoraan toimintaan.

Uusi tietokone

Loppuviikosta painelen Ekotorille tarkoituksenani hankkia parilla satasella jämäkkä pöytäkone, näyttö ja näppis. Vinkautan korttia, pakkaan kassiin elektroniikat ja kannan kotiluolaani. Ellei sitten etuuteni saapuminen viivästy suorittamani työn selvittämisen vuoksi. Tuo Suzun vanha läppärinrutjake ei enää inahdakaan. Kaipa olen tukkinut sen pölyllä, numeron peleillä ja haittaohjelmilla, pornolla ja käsittämättömillä säädöillä.

Kirjallinen projekti

Tiistaina on sadepäivä. Sitä varten otan paperiarkkeja mukaan lähikirjastoon ja tulostan tuotantoni tähän saakka, otan tutkiakseni ja hutkiakseni. Erillisten käsinkosketeltavien paperiiuskojen pläräämisen voittanutta ei vaan ole tietyssä uudelleenhahmottelun vaiheessa. En yritä kuulostaa rutinoituneelta kirjailijalta(tällä kertaa), sama juttu vaan on esseitä yms. vääntäessä ja sellaista sentään tein, mitä, kymmenisen vuotta laskentatavasta riippuen.

Tärkeät ruokalajit - olennaisia aterioita

Porsaankyljykset

Paistettu ahven

Täytetty ankka

Kasvislasagne

Lindströmin pihvit

Savulohisalaatti

(Kastikkeiden, lisukkeiden, salaattien, ruokajuomien ja leipien ulottuvaisuuksien on kuljettava vahvasti rinnalla. Patonki, sämpylä, juuresmuussi, bataattibelgialaiset, saaristolaisleipä, piimä, olut, viini, snapsi)

Enhän minä edes päässyt vielä jälkiruokiin!