Erittäin hyvää harmajasti mutta siitäkin huolimatta toiveikkaasti alkavaa viikkoa täältä Aurajoen vehmailta rannoilta itse kullekin säädylle vähäisintäkään unohtamatta! Luokaamme katsaus tulevien päivien oletettuihin highlighteihiin ja show stoppereihin, tämän teille tarjoaa Luotsaava Lossi!

Ensimmäinen merkintä kalenterissa on "Työnhakupaperit kuntoon"-moduuli iltapäivällä. Hah! Sitä ennen toki vietämme tehokkaan aamupäivän käymällä läpi muita tulevia asioita ja valmistelemalla itseämme salonkikelpoisiksi, siinä lomassa nautimme rotevan aamiaisen ja kaikki alkaa tietysti kahvipannusta. Muuta maanantailta - Vasemmiston alajaosto joka samalla on opiskelijajärjestö, nuo suomeksi väännettynä Turun punaiset vihreät joista itse puheenjohtaja ponnisti aikoinaan, meihin hänkin toki edelleen lukeutuu, me pidämme miitinkin Uudessa Apteekissa. Riittänee että tutustumme asialistaan iltapäivällä ennen kokousta esimerkiksi kirjastossa. Riittänee myös että lounas haetaan Lidlin paistotiskiltä. Lehtipihvin tai vastaavan aika on vasta keskiviikkona, mutta eipäs karata asioiten edelle, olemme yhä maanantaissa.

Ripustettu pyykki lienee kuivunut, sen voi kerätä talteen illalla. Palovaroitin ei tällä hetkellä ole katossa, mikä on vuokrasopimuksen vastainen teko. On syytä hommata paristo esim. Tokmannilta. Kenties jopa uusi palovaroitin, tuo on ehkä ottanut liikaa hittiä kun olen rasvakäryn aiheuttaman piipityksen seurauksena huitaissut sen kepillä alas, ettei haciendani jalo väki tulisi hysteeriseksi ja berserkiksi ja hälyttäisi palokuntaa turhan takia.

Kirjallinen projekti konkretisoituu - olen valikoinut joitakin tarinoita, joiden kokoelmasta on tarkoitus aloittaa kirjallinen urani James Joycen tyyliin: kyllä vain: tämä on oleva meikäläisen Dubliners. Ei tämän näin ollut tarkoitus mennä mutta näin tämän selvästi oli tarkoituskin mennä.

Mitä puemme yllemme tänään? Paras lienee kombinaatio Vagabond-villasukka-sinifarkku-jotkut kalsarit-musta aluspaita-tumma pusero-harmaa kaulahuivi-hattu-tumma Seven seas-takki. Ei kannata ali- muttei myöskään ylipukeutua. Liikuskelemme polkupyörällä, jonka renkaat on äsken pumpattu jämäköiksi, mutta jonka käsijarru on ollut kovin gnisslaavainen vaikka jarrupalat eivät näyttäneet olevan lopussa. Itse asiassa nyt katson typerän youtube-videon, jossa puhutaan vannejarrujen ongelmista ml. vinkuminen. Hmm, en ole tainnut osata katsoa oikein, katsotaan sattuuko Tokmannilla olemaan myös jarrupaloja vai pitääkö käydä Biltemassa. Palataan astialle!