Menu

* Savusiikaa, kantarellikastiketta

* Ratatouille, aiolia limellä

* Uunibroiler - Kokonaisena paistettua yrttimaustettua mehevää kananpoikaa, kantarellikastiketta

* Ciabatta-leipäsiä, Saint-Albré/(! kröhöm, Albrand) valkohomejuustoa

§§§

Palanpainikkeeksi raikasta maitoa - jos lääkitys sallisi, niin keskitäyteläinen punaviini olisi sopinut, ei siis mikään cabernet sauvignon vaan vähän kepeämpi. Hedelmäinen valkoviini myös mahdollisuuksien rajoissa. Maito teki kyllä tehtävänsä sekin.

Aaaahhh. Sitten vihreässä mekossa tanssahteleva nymffi voisi tuoda vielä suklaamoussea, portviiniä ja kelpo sikarin. Ääh, paskat. Olen jo onneni kukkuloilla tässä - niin että muuten häpeäisin yltäkylläisyyttäni, mutten juuripa näin kylläisenä jaksa. Paistattelen vain kuin kollikissa auringossa, kuin olento joka tikahtuu olemassaoloonsa, tulvii ja kieppuu...