Tiistai, jonka lounasaikaan valtaan Kiinan muurin! Muuta en tällä kertaa tulevasta päivästäni kerro. Paitsi, että Wäinö Aaltosen Museo.

Kuntavaalejahan lykättiin parilla kuukaudella. Uskotteko, että se riittää? Uskotteko, että ne pidetään kesäkuussa? Teidän on paras uskoa, eikä kehitellä kaikenlaisia rajoittuneita päätelmiä. Olisiko ne mieluummin pitänyt pitää jo sovittuun ajankohtaan? Onko lykkäämisen tie loputon? Ehkä nykyteknologialla pitäisi jo voida äänestää etänä. Tosin sitten nykyteknologiattomilla ei ole äänioikeutta tai heitä syrjitään, koska heidän on kontattava ruttoisille äänestyspaikoille.

Tai mitä väliä sillä nyt on, vaikkei pidettäisikään niitä kuntavaaleja. Ehkä niitä ei pidetä. Ainakaan vielä.

Tuplasti lykättyihin vaaliin hommaan sitten kiinalaisehdokkaan, joka kieltää sähköpotkulaudat. Kiinalaiset tosin varmaan pitävät semmoisista vekottimista, mutta tämä onkin erikoiskiinalainen. Nykyään melkein kukaan menestyjä ei edes kuntavaaleissa tule ottaneeksi omaksi asiakseen tuollaisia yksittäisiä epäkohtia, vaan kaikki ovat niin yleispoliitikkoja ja vaikka mitä. Ennen oli kaikki paremmin.