Tapahtui jokin globaali myrkkykaasuhyökkäys joka vaikutti ällistyttävän nopeasti. Kaasulta ei päässyt pakoon ja ihmiset olivat paniikissa viimeistään tunneissa. Kukaan ei tiennyt kuka kaasun oli lähettänyt. Reservissä oli kuitenkin salaisia kodinturvajoukkoja / mellakkapoliiseja jotka ilmeisesti olivat olleet jatkuvassa valmiustilassa ja nyt koettivat auttaa kansalaisia. Kaasu ei tuntunut vaikuttavan aivan yhtä tappavasti kaikkiin, vaan eri tavoin. Minä olin Kirkkonummella ja koetin paeta jonnekin, jossa tiesin olevan turvallisempaa, mutta se kävi vaikeaksi paniikin seassa. Ihmiset ryöstelivät kauppoja ja jostain syystä pian taajamaa hallitsi pienten neekeripoikien sekalainen seurakunta, joilla oli käsiaseet ja ne vasta kauppoja ryöstelivätkin ja ampuivat ihmisiä ihan huvikseen, kun kukaan ei rankaissut. Kohta minäkin sain osani luodeista kiitos erään kurittoman ja leikkisän neekeripojan, joka sattui tällä kertaa valitsemaan juuri minut väkijoukosta. Viimeisenä tekonani päätin kuristaa sen. Se präiski minuun lisää reikiä mutta kestinpäs yllättävän hyvin eikä sattunut. Kuristin kuin kuristinkin sen penteleen ja kohta uni loppuikin traagisiin merkkeihin...

Tämä ei muuten ollut painajainen, koska tapahtumista huolimatta ei tuntunut siltä. Ei se oikein tapahtumiin liity juuri mitenkään, se että miltä se unessa sitten tuntuu. Suuntaa antavia voivat tapahtumatkin olla mutta ei kyllä tässä tapauksessa. Oli ehkä vähän sellainen It's the end of  the world as we know it and I feel fine-tunnelma. Melkein, ei se sentään hilpeäkään ollut vaan suht neutraali tai vähän alakuloinen kuitenkin.

Yleensä näen kyllä hyviä unia. Esim. piipertäjistä ja jäniksistä. Aika starttailla perjantaita.


*


Kas, tänään taitaakin salaisten tiedotuskanavieni mukaan olla juuri viherpiiperryksen vuoro Lossien maailmassa (ehkä KESÄAUTON aiheuttama järkytys on syypää):

"Suomen Kanadan suurlähettiläs sai Greenpeacelta kakun kiitokseksi siitä, että Suomi on ensimmäisenä maana ehdottanut mertensuojelualueen perustamista pohjoisnapaa ympäröiville kansainvälisille vesille."

En nyt halua olla liian ilmeinen enkä vetää mutkia suoraksi, mutta montako nanosekuntia kestää tulla mieleen yhteys, ...6z90Dv2-normal.jpg

(No joo, sitten tulee mieleen että Suomi ei varmaan sitä öljyä sitten saisi kuitenkaan jne. intressit)


*

Hehe, jatkuukin piiperöinti vielä: saman tien myös Arctic Sunrise vapautetaan. "Arctic Sunrise on Greenpeacen ainoa arktisiin oloihin suunniteltu alus ja sen takaisin saaminen auttaa meitä merkittävästi jatkamaan kamppailuamme Arktiksen pelastamiseksi." Kapteeni Sini sai laivansa takaisin... "mutta eihän nyt tollasella toiminnalla kuitenkaan oikeasti voi vaikuttaa mitään, mitä ne meistä ulkomaillakin ajattelee?" HA! Kansalaiset, akti(visti)voitukaa!